ΕΛΛΑΔΑ

Θεοδωρικάκος για 53χρονο: «Όλα στο φως για τα τέρατα που διέπραξαν τέτοιο έγκλημα»

Θεοδωρικάκος για 53χρονο: «Όλα στο φως για τα τέρατα που διέπραξαν τέτοιο έγκλημα»
Ο Yπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος για τον 53χρονο στα Σεπόλια
Glomex

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μίλησε για την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τον 53χρονο από τα Σεπόλια και υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια διαδικασία που έχει γίνει με άρτιο τρόπο.

«Θα μάθουμε όλη την αλήθεια», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας στο MEGA για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον 53χρονο στα Σεπόλια, εκφράζοντας παράλληλα τον αποτροπιασμό του. «Όποιοι και όποιες εμπλέκονται θα έρθουν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη», επεσήμανε ο υπουργός.

«Αισθάνομαι την απόλυτη ανάγκη να εκφράσω αυτό που αισθάνομαι, διότι είμαι γονιός, είμαι πατέρας δύο παιδιών και αυτό που νιώθω είναι αποτροπιασμός και αγανάκτηση για αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας, αν αποδειχθεί ότι έχουν συμβεί όλα όσα έχουμε δει να δημοσιεύονται. Πρόκειται για ένα τέρας, είναι ένα έγκλημα που δεν περνάει από ανθρώπινο μυαλό. Σφραγίζει με τον πιο τραγικό τρόπο τη ζωή ενός 12χρονου παιδιού. Σε αυτή την περίπτωση, μιλώντας ως εκπρόσωπος της πολιτείας, η δουλειά της ΕΛΑΣ θα πάει μέχρι το τέλος».

Ο υπουργός, μιλώντας για την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια διαδικασία που έχει γίνει με άρτιο τρόπο.

«Η ΕΛ.ΑΣ μέχρι στιγμής έχει κάνει τη δουλειά της με άψογο τρόπο. Έχει κινηθεί με επαγγελματισμό, αρτιότητα, μυστικότητα και είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι αυτή η έρευνα θα πάει μέχρι το τέλος, θα μάθουμε όλη την αλήθεια και όποιοι και όποιες εμπλέκονται θα αποδοθούν στην ελληνική δικαιοσύνη. Να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό».

Σημείωσε, επίσης, ότι «γίνεται ενδελεχής έρευνα σε κινητά, λάπτοπ, USB, ό,τι έχει σχέση με την υπόθεση. Θα ξετινάξουν τα πάντα, μην έχετε αμφιβολία για αυτό. Θα βρουν τα πάντα και τότε θα γίνουν σχετικές ανακοινώνεις».

«Εγγυώμαι προσωπικά ότι τα πάντα θα έρθουν στη δημοσιότητα, θα μάθουμε όλη την αλήθεια, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για οτιδήποτε διαφορετικό. Όποιοι εμπλέκονται στην ιστορία, θα πάνε εκεί που τους πρέπει».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έχουν βγει στο φως και αναφέρονται στην κομματική ταυτότητα του 53χρονου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε:

«Δε μας ενδιαφέρει η κομματική ταυτότητα κανενός δράστη. Ο νόμος είναι νόμος και ισχύει για όλους. Έλεος σε αυτήν τη χώρα, δεν μπορεί μια τόσο τραγική και ξεκάθαρη ιστορία να γίνεται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από αυτούς που μείωσαν τις ποινές για τέτοια εγκλήματα. Αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά. Να μην αμφιβάλει κανείς ότι η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και οι ένοχοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει».

Αύριο απολογείται ο 42χρονος συγκατηγορούμενός του 53χρονου

O 42χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή γιατί από την πρώτη εξέταση του κινητού το 53χρονου οι αστυνομικοί από ότι φαίνεται είδαν το πρόσωπο του μέσω της εφαρμογής γνωριμιών και τον είχε στις επαφές του ο 53χρονος ως ο «πελάτης».

Η γειτόνισσα στο 42χρονου ανέφερε σχετικά για αυτόν: «Από την στιγμή που ενημερωθήκαμε δεν βρίσκουμε λέξεις να τον περιγράψουμε. Ευτυχώς που βρέθηκε 0 53χρονος και όσοι είναι αρμόδιοι σε αυτήν την υπόθεση πρέπει να βεβαιωθούν να μην υπάρχουν άλλα θύματα».

Σχετικά με τις ηλικίες των παιδιών του 42χρονου, καθώς ο ίδιος είναι πατέρας 3 ανήλικων παιδιών η γειτόνισσα ανέφερε ότι το ένα παιδί είναι 12 ετών και τα άλλα παιδιά του είναι λίγο μεγαλύτερα.

Διαβάστε ακόμα:

Σεπόλια: Αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο - Το ψεύτικο προφίλ-«παγίδα»

Σεπόλια: Αποκαλύψεις για τον βιασμό της 12χρονης - «Θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται»

Άννα Φόνσου: «Είδα με τα μάτια μου τη 12χρονη να κάνει θελήματα του 53χρονου στις 12 το βράδυ»