ΑΠΟΨΕΙΣ

Αλέξη Τσίπρα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται - Κι όποιος έχει τη σφήκα, σφίγγεται...

Αλέξη Τσίπρα όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται - Κι όποιος έχει τη σφήκα, σφίγγεται...
Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται - Κι όποιος έχει τη σφήκα, σφίγγεται...

Ένας πρωθυπουργός που δεν εκβιάζεται δεν χρειάζεται να το δηλώνει με επιστολές - Ο Κώστας Τσιτούνας γράφει για το θέατρο του παραλόγου που λαμβάνει χώρα στον πολιτικό χάρτη

Ο χειρότερος σύμβουλος στην πολιτική είναι ο πανικός. Αυτό που λέμε «χάνω την ψυχραιμία μου και λειτουργώ υπό το κράτος του φόβου και των ενοχών».

Επι μια και πλέον εβδομάδα είχε βουίξει ο τόπος ότι ο πρωθυπουργός εκβιάζεται (πολιτικά) από τον Πάνο Καμμένο, κι ότι ο Πάνος ξέρει πολλά και για τον ίδιο και για τα γεροντάκια του Μαξίμου και θα τους κάψει όλους και θα τους πάρει μαζί του κλπ, κλπ.

Ο Τσίπρας δίνει «εντολή» στον Βούτση να βρουν λύση για να διασωθεί ο Καμμένος ως επικεφαλής Κ.Ο. Ο Βούτσης αρνείται αρχικά να προβει σε μια τέτοια ενέργεια. Βλέπετε έχει προηγούμενα με τον Πάνο.

Αίφνης, ο κ. Τσίπρας στέλνει μια επιστολή σε αυστηρότατο ύφος στον Πρόεδρο της Βουλής και δηλώνει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι «εγώ δεν εκβιάζομαι από κανέναν».

Είναι αυτό που έλεγε η συγχωρεμένη η Μάργκαρετ Θάτσερ: «Όταν πρέπει να δηλώσεις ότι είσαι Κυρία, τότε απλά δεν είσαι...».

Ο κόσμος ρωτά: Φοβούνται τον Καμμένο;

Απαντώ: Πάρα πολύ, όσο δεν πάει ο νους σας.

Αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται...

Δείτε όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ από την Ελλάδα και τον κόσμο

Μέσα σε όλο αυτό τον βόρβορο των πολιτικών μετεγγραφών και μετακινήσεων βουλευτών και μέσα σε όλο αυτό το ανορθόδοξο παιχνίδι με την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης έρχονται και οι ισχυρισμοί του Τράγκα ότι ο Τσίπρας πήγε κρυφά στις Μαλδίβες και κινδύνεψε και πήγαν τα ΟΥΚ να τον σώσουν.

Διάψευση επίσημη, καμία. Μόνο κάτι τρολ δημοσιογράφοι που έλεγαν ότι είναι fake news και επιστημονική φαντασία και ότι όλα τα διοχετεύει ο Καμμένος στον Τράγκα για να πλήξει το προφίλ του πρωθυπουργού, κλπ.

Και ο «θείος» Γιώργος συνεχίζει: «Σε ποιο κότερο 72 μέτρων είχες μπει και πήγες στην Ιταλία; Σε ποιο υπόγειο της Ιπποκράτους πηγαίνεις τα βράδια και παίζεις χαρτιά;».

Και δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Έχει αρχίσει να δημιουργείται μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τις σχέσεις του μεγάρου Μαξίμου με το καθεστώς Μαδούρο.

Περίεργα πράγματα...

Ειλικρινά δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όλα τα παραπάνω, ούτε βεβαίως αν ενέχουν κολάσιμες πράξεις.

Παρόλα αυτά, έχουν προκαλέσει πανικό στο σύστημα του Μαξίμου.

Άλλως δεν μπορεί να εξηγεί το γεγονός ότι «διαφημίζουν» τον πανικό τους.

Πώς το λέει ο λαός; Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται...

Ο Κώστας Τσιτούνας είναι:

στο FΑCEBOOK

στο INSTAGRAM και

στο ΤWITTER