ΑΠΟΨΕΙΣ

Προς κύριο Μακρόν: «Γονέα 1» και «Γονέα 2» να σε πει το πρώτο σου παιδί

Προς κύριο Μακρόν: «Γονέα 1» και «Γονέα 2» να σε πει το πρώτο σου παιδί

Το πολιτικά ανορθόδοξο που η νομενκλατούρα της Ευρώπης επιχειρεί να παρουσιάσει ως «δημοκρατικό κεκτημένο» ξεπερνά κάθε όριο χωροχρονικής ανωμαλίας - Ο «πολύς» κύριος Μακρόν θέλει με νόμο να καταργήσει τις απο αρχαιοτάτων χρόνων έννοιες του πατέρα και της μητέρας - Λυπάμαι πολύ αλλά και η μαλακία έχει τα όρια της... 

Μέχρι που θα φτάσει ο ψευδεπίγραφος προοδευτισμός όχι μόνο του Μακρόν, αλλά και ολόκληρης αυτής της παρα φύσιν νομενκλατούρας που προσπαθεί εδώ και χρόνια να μας επιβάλλει (κι όχι να μας πείσει) ότι το μαύρο είναι άσπρο και το άσπρο - μαύρο;

Οι υποστηρικτές της αλλαγής αυτής δηλώνουν ότι έτσι θα περιοριστούν οι διακρίσεις εις βάρος ομοφυλόφιλων γονέων.

Η υπουργός Βαλερί Πετί που εισήγαγε την τροπολογία ανέφερε ότι «είναι αναχρονιστική η διάκριση της οικογένειας» με βάση το φύλο των γονέων τους.

Το σχετικό διάταγμα αναφέρει ότι «Για την αποφυγή διακρίσεων, οι σχολικές εγγραφές, οι σχολικοί κατάλογοι, οι γονικές εξουσιοδοτήσεις και κάθε άλλο επίσημο έγγραφο που αφορά στα παιδιά, θα περιλαμβάνει αποκλειστικά τις λέξεις Γονέας 1 και Γονέας 2».

Της γιαγιάς σας το μπουγαδοκόφινο.

Ας πει κάποιος σε αυτό το ηλίθιο κατασκεύασμα των «μπουρζουάδων» ότι οι λέξεις πατέρας και μητέρα είναι γεμάτες συναισθήματα εικόνες, δάκρυα και χαρά από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του ο άνθρωπος στον πλανήτη γη και είναι έννοιες μη διαπραγματεύσιμες.

Δείτε εδώ όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Η λέξη πατέρας είναι ινδοευρωπαϊκής προελεύσεως και δηλώνει την «προστασία», το στήριγμα, την εμπιστοσύνη, την ασφάλεια.

Η λέξη μάνα είναι λέξη Ιερή, είναι αυτή που δίνει ζωή!

Οι λέξεις μάνα και πατέρας έχουν το μεγαλύτερο κύρος και τη μεγαλύτερη επισημότητα στην παγκόσμια γλωσσολογία.

Είναι τίτλος τιμής για το ανθρώπινο γένος και δεν μπορεί να τις καταργήσει κανένα γελοίο τυπάκι και κανένας αποτυχημένος ζιγκολό.

ΥΓ: Τη λέξη μαλακία την γράφω ολόκληρη για να μην χάνει το νόημά της, έστω κι αν σας ξινίζει.

Ο Κώστας Τσιτούνας είναι: