ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Έφη Αχτσιόγλου: «Έχω αγωνία για τον ΠΑΟΚ» - Στο γραφείο της θα δει τα αποτελέσματα των εκλογών

Έφη Αχτσιόγλου: «Έχω αγωνία για τον ΠΑΟΚ» - Στο γραφείο της θα δει τα αποτελέσματα των εκλογών
EUROKINISSI

Η Έφη Αχτσιόγλου αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρόκειται να μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου όπου και θα προβεί σε δηλώσεις

Στο γραφείο της στην Ακαδημίας βρίσκεται η Έφη Αχτσιόγλου από το απόγευμα, όπου και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Φτάνοντας στο γραφείο της, λίγο μετά τις 18:00, η κα. Αχτσιόγλου δέχθηκε τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, στους οποίους είπε γελώντας πως έχει λίγη αγωνία για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννενα.

«Ναι τώρα έχω λίγη αγωνία για τον ΠΑΟΚ, και θα τα δούμε τα υπόλοιπα μετά», δήλωσε χαρακτηριστικά η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με συνεργάτες της, η Έφη Αχτσιόγλου αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων πρόκειται να μεταβεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου όπου και θα προβεί σε δηλώσεις.

Προς το παρόν πάντως, το επιτελείο της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχολιάσει τις καταγγελίες του Στέφανου Κασσελάκη για όσα παρατηρήθηκαν σε εκλογικά κέντρα με τους καταλόγους των μελών.