LIVE

LIVE η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη Κασσελάκη

LIVE η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη Κασσελάκη
Newsbomb.gr

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Το Newsbomb.gr μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις μετά την εκλογική νίκη του Στέφανου Κασσελάκη επί της Έφης Αχτσιόγλου.

Με ποσοστό 56,69%, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Η Έφη Αχτσιόγλου με ποσοστό 43,31% έμεινε δεύτερη και ήταν αυτή που με ένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα έληξε την εκλογική μάχη υπέρ του συνυποψηφίου της.

Στις δηλώσεις της αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα, κάνοντας λόγο για την ώρα της μάχης, ενώ από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης μέσα σε πανηγυρικό κλίμα υποστήριξε πως νίκησε το φως.

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως στην επικοινωνία με την Έφη Αχτσιόγλου της έκανε σαφές πως επιθυμεί τη συνεργασία τους, ενώ αποκάλυψε ότι το πρώτο του ταξίδι ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην Κύπρο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η στάση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τους δύο υποψήφιους αλλά και η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σωκράτης Φάμελλος θα παραμείνει πιθανότατα πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ μένει να φανεί ποιοι θα αποτελούν τον στενό πυρήνα των συνεργατών του νέου ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το Newsbomb.gr μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τις πολιτικές εξελίξεις:

Σχετικές ειδήσεις