ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Κασσελάκης: Το φως κέρδισε, κοιτάμε το μέλλον - Η σκέψη μου στους πληγέντες της Θεσσαλίας

Στέφανος Κασσελάκης
Newsbomb.gr/Χάρης Γκίκας

Μήνυμα ενότητας έστειλε στην πρώτη του δήλωση ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης 

Στην Κουμουνδούρου έφτασε τα μεσάνυχτα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφυγε από το γραφείο του στην Γ' Σεπτεμβρίου και μετέβη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τον υποδέχθηκαν οι οπαδοί του κόμματος.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Ηρεμία και χαμόγελα». Μάλιστα, πρόσθεσε: «Αγαπητοί φίλες και φιλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα γίνεται το μέλλον».

Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε ακόμη: «Η σκέψη μου είναι στους πληγέντες της Θεσσαλίας» και ευχαρίστησε τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που τον ψήφισαν. «Ευχαριστώ τους εθελοντές της καμπάνιας μου, χωρίς αυτούς δεν θα ήμασταν εδώ. Ευχαριστώ τους εθελοντές των συνυποψηφίων μου.

Ευχαριστώ όλα τα στελέχη και τους βουλευτές που με στήριξαν και επέλεξαν το φως και με στήριξαν. Ο τόπος χρειάζεται φως για να μπορέσουμε να νικήσουμε. Πρέπει να ευχαριστήσω ολόψυχα τον Νίκο Παππά», είπε ακόμη, προσθέτοντας: «Όπου και να είσαι, σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Το τελευταίο ευχαριστώ, όπως είπε, πάει στην οικογένειά του. Μάλιστα, αναφερόμενος στην Έφη Αχτσιόγλου, είπε ότι τον συνεχάρη και την συνεχάρη και εκείνος. «Σε εκτιμώ, προσβλέπω στη συνεργασία σου ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει η δημοκρατική παράταξη που θα αλλάξει τον τόπο».

«Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή της κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, τονίζοντας ότι αύριο αρχίζει η σκληρή δουλειά. «Στους πολέμους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος δεν είναι τίποτα. Στους συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος», τόνισε.

Μάλιστα, είπε ότι το πρώτο του ταξίδι θα γίνει στην Κύπρο, «στους αδερφούς μας», όπως συμπλήρωσε.

Σχετικές ειδήσεις