ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τάιλερ Μακμπέθ: Δεν άλλαξε η ζωή μου από τη δημοσιότητα

Τάιλερ Μακμπέθ: Δεν άλλαξε η ζωή μου από τη δημοσιότητα

Ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει κάνει κάποιες μικρές δηλώσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που δίνει μια συνέντευξη.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στον ΑΝΤ1 και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου τα ξημερώματα της Παρασκευής προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ έχει κάνει κάποιες μικρές δηλώσεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που δίνει μια συνέντευξη.

«Άρα έχετε αποκλειστικό από τον Τάιλερ;», σχολίασε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Ναι», απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ο Τάιλερ ανέφερε για την περίοδο που γνωρίστηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη και ότι του συστήθηκε στο γυμναστήριο. «Το βασικό είναι να ξέρεις τι τύπο ανθρώπου θέλεις και αν είναι ο σωστός σύντροφος», τόνισε. Ο ίδιος σπούδασε στις ΗΠΑ κι έχει πτυχία ψυχολογίας και νοσηλευτικής. Δούλεψε για 7 χρόνια ως νοσηλευτής και πλέον έχει διδακτορικό το οποίο ονομάζεται «εξειδικευμένος νοσηλευτής» που του επιτρέπει στις ΗΠΑ να εργάζεται και ως γιατρός.

Επίσης ανέφερε: «Η ζωή μου δεν άλλαξε με τη δημοσιότητα, δεν έχει αλλάξει η καθημερινότητά μου. Το σημαντικό είναι να μένεις προσγειωμένος όταν είσαι στη δημόσια σφαίρα. Τώρα όπου πάμε οι άνθρωποι μας αναγνωρίζουν. Υπάρχουν όμως κάποιες καταστάσεις που θα θέλαμε να μείνουν ιδιωτικά. Θα είμαστε τυχεροί αν καταφέρουμε να αποκτήσουμε παιδιά, δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα γίνει αυτό. Έχουμε επικοινωνία ο ένας με την οικογένεια του άλλου και είμαστε πολύ της οικογένειας. Η σχέση μας ήταν πάντα ισότιμη. Ο Στέφανος δεν μαγειρεύει πολλά πράγματα, αλλά στα παϊδάκια είναι καταπληκτικός. Λατρεύω την Ελλάδα και δεν έχω νοσταλγήσει τις ΗΠΑ, οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί εδώ».