ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Άγριος καβγάς Πολάκη με Καρανίκα για την ανάρτηση Ακρίτα στο Facebook

Άγριος καβγάς Πολάκη με Καρανίκα για την ανάρτηση Ακρίτα στο Facebook

Ο Νίκος Καρανίκας επιμένει ότι η ανάρτηση Ακρίτα είναι μισογυνισμός με τον Παύλο Πολάκη να υπερασπίζεται τη βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ - Δείτε τον διάλογο τους

Διαδικτυακό καβγά «έστησαν» Νίκος Καρανίκας και Παύλος Πολάκης με αφορμή την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι που προκάλεσε τόσο την αντίδραση της συζύγου του πρωθυπουργού όσο και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο καβγάς ανάμεσα στα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με αφορμή μία ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, με την οποία είχε «καρφώσει» την Έλενα Ακρίτα γράφοντας μεταξύ άλλων «ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική».

Ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην ανάρτηση αυτή γράφοντας: «Ποιος είναι ο μισογυνισμος Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στο σχόλιο αυτό, παραθέτοντας ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη - που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα - αλλά και την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την τοποθέτηση του Καρανίκα, απάντησε εκ νέου γράφοντας «αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

Τον διάλογο αυτό έκλεισε ο Νίκος Καρανίκας γράφοντας προς τον Παύλο Πολάκη «όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».

Διαβάστε επίσης:

Ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχάρη τον Εκρέμ Ιμάμογλου για τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη

Στέφανος Κασσελάκης: Νυχτερινές Αλχημείες στα Πατήσια

«Κόκκινο πανί» η Τζάκρη, με τον Κασσελάκη να τραγουδάει «απολύομαι και τρελαίνομαι»