ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δένδιας για Παναθηναϊκό και... διαιτησία: «Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά...»

Δένδιας για Παναθηναϊκό και... διαιτησία: «Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά...»
Φωτ.: Eurokinissi

Απάντηση Δένδια για τον Παναθηναϊκό και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 

«Θα προσπαθήσουμε και φέτος αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα, παρά… μην πω τώρα για τη διαιτησία», ήταν η τελευταία απάντηση του Νίκου Δένδια στη συνέντευξή του στο Φόρουμ των Δελφών, με την ερώτηση να περιστρέφεται γύρω από τον Παναθηναϊκό.

Ο υπουργός Άμυνας δεν δίστασε να εκφράσει εκ νέου τα παναθηναϊκά του αισθήματα αποκαλύπτοντας πως έχει παρακολουθήσει πολλές μεγάλες ιστορικές στιγμές της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τι είπε ο Νίκος Δένδιας για την Τουρκία

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα καμία ελληνική κυβέρνηση να αποστρατικοποιήσει τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου όσο διατηρείται το casus belli», ανέφερε κατά τα λοιπά ο Νίκος Δένδιας στο φόρουμ των Δελφών.

«Άλλωστε η Τουρκία δεν μας το επιτρέπει», πρόσθεσε.

«Κάθε φορά να απαντάμε κάθετα στην Τουρκία και με τρόπο που να γίνεται κατανοητός. Αν επιλέγουμε γλυκιά αντιμετώπιση δεν θα γίνει αποδεκτό ως κίνηση καλής θέλησης. Ο Ερντογάν αναζητάει πιστοποιητικό συμπεριφοράς σε ΗΠΑ και συμμάχους», επισήμανε επιπλέον ο υπουργός Άμυνας.

«Η ανακοίνωση της Τουρκίας αφορά τις Κυκλάδες», είπε φέρνοντας παράδειγμα το θέμα με τα θαλάσσια πάρκα σημειώνοντας πως ναι μεν έχουμε μηδέν παραβατικότητα στο πεδίο αλλά αύξηση λεκτικών προκλήσεων.

«Δεν είναι ιστορικές διαφορές με την Τουρκία αλλά νομικές διαφορές με μια χώρα που αρνείται ότι το διεθνές δίκαιο είναι το πλαίσιο επίλυσης», ανέφερε επίσης.