ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πυρά Βουδούρη κατά του «φιλοκυβερνητικού Μουτσινά»

Πυρά Βουδούρη κατά του «φιλοκυβερνητικού Μουτσινά»

«Δεν υπάρχει κοινή θέση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών Βουλευτών, διότι οι αφετηρίες και οι στοχεύσεις μας είναι τελείως διαφορετικές», τονίζει σε συνέντευξή του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Οδυσσέας Βουδούρης, αναφορικά με το θέμα της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Βουδούρης, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, σημειώνει ότι ο συντονιστής της Ομάδας των Ανεξαρτήτων βουλευτών, Πάρις Μουτσινάς έχει διολισθήσει «προς κυβερνητικές θέσεις, στήριξης στην ουσία αυτής της κυβέρνησης και προσπάθειας αποτροπής των εκλογών».

«Πραγματικά εκπλήσσομαι και στεναχωριέμαι γιατί βλέπω τον φίλο μου, τον Πάρι Μουτσινά να προσπαθεί μέσω αυτής της συντονιστικής αρμοδιότητας που του έχουμε εμπιστευθεί, να προσπαθεί να περάσει μια γραμμή», τονίζει ο κ. Βουδούρης.

Ερωτηθείς αν βλέπει το ενδεχόμενο να συγκεντρωθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Βουδούρης υπογραμμίζει:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει, ακούγονται πολλά και προφανώς θα γίνονται διάφορα στο παρασκήνιο, μην είμαστε αφελείς. Η κυβέρνηση προφανώς θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια να προσεγγίσει διάφορους βουλευτές, και προφανώς από τους ανεξάρτητους. Έχουμε δει και στο παρελθόν καταστάσεις αντίστοιχες και θα ήταν τελείως αφελές να πιστέψουμε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί και τώρα».

Σχετικές ειδήσεις