ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Χολή Μ. Ταμήλου για Κ. Σκρέκα

Χολή Μ. Ταμήλου για Κ. Σκρέκα
Ενα ακόμα επεισόδιο...

Έντονα δυσαρεστημένος από την υπουργοποίηση του Κώστα Σκρέκα, με τον οποίο εκλέγονται στην ίδια εκλογική περιφέρεια, είναι το τελευταίο διάστημα ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Ταμήλος.

Ο γνωστός βουλευτής, όπως και ο επίσης Τρικαλινός Ηλίας Βλαχογιάννης δεν κρύβουν την πικρία τους για τα κριτήρια με τα οποία επελέγη ο νέος Υπουργός Ανάπτυξης, κάτι που είναι πλέον περισσότερο από εμφανές.

Έτσι χθες, με αφορμή την ορκωμοσία του Αλέξανδρου Μωραϊτάκη, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Ανδρέα Ψυχάρη στην Α' Αθηνών, γράφτηκε ένα ακόμα επεισόδιο.

Την ώρα που ο κ. Μωραϊτάκης κατευθύνονταν προς την αίθουσα της Ολομέλειας προκειμένου να ορκιστεί, συνάντησε τον Μ.Ταμήλο, ο οποίος τον υποδέχθηκε με αιχμές για την υπουργοποίηση Σκρέκα. «Τώρα που πήρε Υπουργείο ο Σκρέκας, πες μας ποιο θες και εσύ» ήταν το νόημα των όσων είπε ο βουλευτής Τρικάλων στο νεο βουλευτή, ο οποίος αν και αρχικά σάστισε, δεν έχασε το χιούμορ του και απάντησε με χιούμορ πως «γνωρίζει καλύτερα από φορολογικά».