ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά και όμως ο Άδωνις είναι ακόμα εδώ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά και όμως ο Άδωνις είναι ακόμα εδώ

Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές, το... τρενάκι του Άδωνι δεν εκτροχιάστηκε, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, αφού για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε ανακόλουθος ως προς την υλοποίηση των υποσχέσεών του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές αλλά ο Άδωνις δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα από τα αεροδρόμιο της χώρας. Βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα. Το γιατί, προφανώς, θα το εξηγήσει ο ίδιος.

Το βέβαιο είναι πως πλέον έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας, σε βαθμό τέτοιο που να προκαλεί άφθονο γέλιο στις τάξεις της ελληνικής κοινωνίας. Στα social media επικρατεί πανικός, ενώ στο διαδίκτυο σηκώθηκε και ιστοσελίδα που μετράει το χρόνο από το κλείσιμο της κάλπης μέχρι τη στιγμή που ο πρώην υπουργός και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας πάρει τη μεγάλη απόφαση να τηρήσει -επιτέλους- μια υπόσχεσή του.

Μετρά τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά και τις ώρες μέχρι να φύγει από τη χώρα.

Πιστεύετε ότι θα υλοποιήσει ο Άδωνις όσα είπε;

Αν κρίνουμε από τη μέχρι τώρα πολιτική του διαδρομή, δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση.

Πιο πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να τον δούμε σε λίγο καιρό να «χειροκροτεί» τον Αλέξη Τσίπρα, παρά να απαλλάξει την Ελλάδα από την παρουσία του.

Δείτε την σελίδα που μετρά το χρόνο παραμονής του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ελλάδα επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στο http://www.hasadonisleftyet.com/

Σχετικές ειδήσεις