ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αγωνιά η μητέρα του Τσίπρα: «Στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο ο Αλέξης»

Αγωνιά η μητέρα του Τσίπρα: «Στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο ο Αλέξης»

Τη δική της αγωνία ζει η μητέρα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, τις τελευταίες ημέρες, η οποία βλέπει το γιο της εμφανώς καταβεβλημένο από τις μαραθώνιες διαπραγματεύσεις.

«Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στενοχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Έχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του», αναφέρει χαρακτηριστικά η κυρία Αρίστη Τσίπρα στα «Παραπολιτικά» για το γιο της, Αλέξη και πρωθυπουργό της Ελλάδας.

«Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;» απαντάει όταν ερωτάται αν βλέπει καθόλου τον γιο της.

Συνεχίζοντας την εξομολόγηση για τον πρωθυπουργό η 73χρονη κυρία Αρίστη λέει ότι εκείνος θέλει ο κόσμος να τον φωνάζει απλά «Αλέξη», εκφράζοντας ξανά την ανησυχία της για το γεγονός ότι «τον τελευταίο καιρό δεν τρώει και δεν κοιμάται».

Τέλος δηλώνει πως εκείνη από την πλευρά της ως μάνα του λέει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του. Η απάντησή του σε αυτά, είναι να μην ανησυχεί γιατί όλα θα πάνε καλά.

Σχετικές ειδήσεις

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων