ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τσακαλώτος: Παναγία μου, δηλαδή κύριε Τασούλα!

Τσακαλώτος: Παναγία μου, δηλαδή κύριε Τασούλα!

Μικροένταση ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Τασούλα προκλήθηκε αργά το μεσημέρι στη Βουλή κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

Κι ενώ ο κ. Τσακαλώτος ανέβαινε στο βήμα της Βουλής, για να τοποθετηθεί επί του πολυνομοσχεδίου, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης του ζήτησε συγγνώμη λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Πρέπει να φύγω για να προλάβω το αεροπλάνο».

«Οκ», του απάντησε ο υπουργός και συνέχισε λέγοντας: «Σκέφτομαι πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν επί 2,5 χρόνια αντιπολίτευση μιλούσαν πρώτα οι εισηγητές και μετά οι υπουργοί. Ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα τότε».

Στο σημείο αυτό, ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας κάτι του φώναξε εκτός μικροφώνου, με αποτέλεσμα ο Ευκλείδης να απαντήσει έκδηλα αγανακτισμένος: «Παναγία μου, δηλαδή κύριε Τασούλα! Αν αρχίσουμε τέτοιες εξυπνάδες... Το χειρότερο πράγμα είναι κάποιος να θεωρεί ότι έχει χιούμορ όταν δεν έχει χιούμορ. Είναι από τα χειρότερα πράγματα που αντιμετωπίζει κάποιος. Νομίζω ότι εσείς το έχετε αυτό».

Σχετικές ειδήσεις