Δυο…ξένοι στο ίδιο κόμμα; Τι έκανε ο Χρυσόγονος όταν έμαθε ότι ο Τσίπρας έρχεται στην ίδια ταβέρνα!

Newsbomb

Παραλίγο να βρεθούν τετ α τετ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον ευρωβουλευτή του κόμματος Κώστα Χρυσόγονο, μετά τα …καρφιά που αντηλλάγησαν χθες (5/1/2017).

Ωστόσο, σύμφωνα με το voria.gr, ο κ. Χρυσόγονος απέφυγε τη συνάντηση φεύγοντας νωρίτερα από το μαγαζί που βρισκόταν.

Όπως αναφέρει το voria.gr, oι δύο άνδρες θα βρίσκονταν παρ’ ολίγο τετ α τετ σήμερα το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο ουζερί «Αγορά» όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη.

Έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ο ευρωβουλευτής δεν ήταν προσκεκλημένος εκεί όπου γευμάτισε ο πρωθυπουργός με κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και κομματικά στελέχη.

Ωστόσο βρισκόταν ήδη εκεί, σε γειτονικό φιλικό τραπέζι το οποίο διοργάνωνε ο αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ Γιάννης Παπαϊωάννου ο οποίος ήταν παλιότερα συνεργάτης του γραφείου του.

Ο κ. Χρυσόγονος όταν πληροφορήθηκε εκεί ότι επίκειται η άφιξη του πρωθυπουργού. Έμεινε για λίγα λεπτά και αποχώρησε εσπευσμένα περίπου δέκα λεπτά πριν από την άφιξη του κ. Τσίπρα.

Σύμφωνα με το voria.gr, ο πρωθυπουργός έφτασε στην «Αγορά» γύρω στις 3, συνοδευόμενος από την επικεφαλής του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο πρωθυπουργός χαιρέτησε αρκετούς από τους θαμώνες όπως και τους δημοσιογράφους και εν συνεχεία πήγε στο τραπέζι όπου είχαν ήδη καθίσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν εκεί ο υπουργός Βερναρδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Φάμελλος, ο υφυπουργός Πιτσιόρλας, οι βουλευτές Παρασκευόπουλος, Μπόλαρης, Μηταφίδης, Τριανταφυλλίδης, οι κρατικοί αξιωματούχοι Αντωνούδης, Καλφακάκου, Πλωμαρίτης, Μέλιος, Τζίκας και στελέχη των δύο Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved