ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ο Μανιός και οι λουκουμάδες

Ο Μανιός και οι λουκουμάδες

Νίκος Μάνιος | Ειδήσεις: Στη Βουλή, εκτός από τις στιγμές της έντασης και της άγριας αντιπαράθεσης με φόντο την ψήφιση του νέου Μνημονίου, υπάρχουν κι εκείνα τα περιστατικά με τις ατάκες των βουλευτών που... σκοτώνουν.

Κατά τη συζήτηση του επίμαχου πολυνομοσχεδίου στις επιτροπές, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Νίκος Μανιός, αποφάσισε με το δικό του τρόπο να σταματήσει τον άγριο καβγά ανάμεσα στον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρη Καβαδέλλα και τους συναδέλφους του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Καβαδέλλας επέκρινε την κυβέρνηση για τα συσσίτια στα σχολεία και είπε: «Πήρατε μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων και, αντί να σιωπάτε, μας λέτε ότι μοιράζετε λουκουμάδες στα σχολεία».

Η φράση αυτή ξεσήκωσε αντιδράσεις από την πτέρυγα των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με τον κ. Μανιό να λέει: «Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, γιατί πεινάω κιόλας... Μην ανοίγετε την κουβέντα, κύριοι συνάδελφοι, γιατί είναι ώρα φαγητού τώρα».

Ειλικρινά, τι άλλο θα ακούσουν τ’ αυτιά μας; Εδώ ο κόσμος χάνεται, μας κατσικώνεται στο σβέρκο νέο Μνημόνιο κι ο κ. Μανιός ορέγεται λουκουμάδες...

Σχετικές ειδήσεις