Μανιός: Είχε δίκιο ο Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»

Newsbomb

Μανιός: Είχε δίκιο ο Παπανδρέου για το «λεφτά υπάρχουν»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι τα όσα είχε ο πρώην πρωθυπουργός ήταν αλήθεια και αποκάλυψε «μυστική» συμφωνία για δάνειο.

«Το 2009 η ρήση του Γιώργου Παπανδρέου “λεφτά υπάρχουν” δεν ήταν ψεύτικη», σημείωσε ο Νίκος Μανιός.

«Είχε ήδη συμφωνηθεί ένα δάνειο 40 δισ. από την προηγούμενη κυβέρνηση χαμηλότοκο, για κάποιο λόγο δεν το πήρανε. Σύμφωνα με ομολογία που είναι γραμμένη στα πρακτικά της βουλής ο κ. Σταϊκούρας, που είναι πολύ σοβαρός πολιτικός, είχε πει ότι μετά το Φλεβάρη η κυβέρνηση δεν θα είχε να πληρώσει μισθούς δημοσίων υπαλλήλων.

Παραλάβαμε μια επί της ουσίας χρεοκοπημένη χώρα και την έχουμε στήσει στα πόδια της» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτηθείς για το νέο πακέτο μέτρων, ο Νίκος Μανιός υποστήριξε πως οι περικοπές των συντάξεων είναι αναγκαστικό μέτρο που μας έβαλαν να το πάρουμε για να επιβιώσουμε.

«Τα μέτρα που μας επιβάλλονται προφανώς δεν θα είναι ρόδινα, θα θίξουν αρκετές ομάδες της ελληνικής κοινωνίας. Θα μου πει κάποιος γιατί τα ψηφίζουμε και τα αποδεχόμαστε. Γιατί μπήκαν δύο, τρεις προϋποθέσεις: Όλα αυτά θα ισχύσουν εφόσον μπει στο τραπέζι, τώρα όχι πριν τις γερμανικές εκλογές, το ζήτημα του χρέους. Αν δεν υπάρξει μέσα στο 2017 μέσα, συμφωνία για το χρέος δεν ισχύουν ούτε τα μέτρα ούτε και τα αντίμετρα. Και μετά φτου και από την αρχή», επεσήμανε.

Ό,τι συμβαίνει, σκάει και στο Instagram! Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved