ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Τι συμβαίνει με τον Λουκά Παπαδήμο - Γιατί δεν παίρνει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό

Τι συμβαίνει με τον Λουκά Παπαδήμο - Γιατί δεν παίρνει εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό

Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, μετά την έκρηξη του τρομο-πακέτου στα χέρια του συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού εδώ και 24 μέρες πάντα υπό αυστηρή φρούρηση

Αν και η ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικοί ήταν για εξιτήριο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έτσι είχαν ξεκινήσει διαδικασίες συγκρότησης του σχεδίου φύλαξής του, ωστόσο το εξιτήριο ακυρώθηκε, χωρίς να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής τον επισκέφτηκαν αρκετές φορές προκειμένου να συνταχθεί η κατάθεσή του. Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ψυχολογικά εμφανίζεται ταλαιπωρημένος και δείχνει να μην έχει ξεπεράσει το σοκ, αναφέρει το Πρώτο Θέμα.

Ίσως γι'αυτό δεν κατάφερε να δώσει πολλά στοιχεία για το σκηνικό της έκρηξης και κυριώς για τον λόγο που τράβηξε το ενδιαφέρον του ο φάκελος και αποφάσισε να τον ανοίξει στο αυτοκίνητο.

Από την πλευρά του το προσωπικό του νοσοκομείου δίνει μάχη ώστε να μην κολλήσει κάποιο μικρόβιο, χορηγώντας του ισχυρή αντιβίωση.

Σχετικές ειδήσεις