ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Ηράκλειο: Τετ α τετ Μητσοτάκη-Λεμπιδάκη στο προσυνέδριο της ΝΔ

Ηράκλειο: Τετ α τετ Μητσοτάκη-Λεμπιδάκη στο προσυνέδριο της ΝΔ

Αφήνοντας πίσω του τις τραγικές στιγμές της απαγωγής του, ο κ. Μιχάλης Λεμπιδάκης έδωσε σήμερα το παρόν στο 4ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Candia Maris στην Αμμουδάρα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του ο επιχειρηματίας συνάντησε και τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που έφθασε στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσει τις εργασίες του 4ου προσυνεδρίου του κόμματος με τους δύο άνδρες μάλιστα να έχουν ένα «θερμό» τετ-α-τετ.

Όπως και άλλοι επιχειρηματίες του Ηρακλείου έτσι και ο κ. Λεμπιδάκης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το συγκεκριμένο προσυνέδριο «για τις επιχειρήσεις και την επανεκκίνηση της οικονομίας».

Κεντρικός οικοδεσπότης του προσυνεδρίου ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος και κήρυξε την έναρξη των εργασιών και ο οποίος καλωσόρισε και εκείνος από την πλευρά του τον κ. Λεμπιδάκη.

Όπως διακρίνεται πάντως και στις φωτογραφίες, ο κ. Λεμπιδάκης δε θυμίζει σε τίποτα τις πρώτες ημέρες της απελευθέρωσης του, όπου η εξάντληση και η πείνα «πρωταγωνιστούσαν » στη μορφή του.

Το χαμόγελο βέβαια όπως και τότε έτσι και σήμερα δεν «φεύγει» από το πρόσωπο του επιχειρηματία που προσπαθεί κάθε μέρα που περνάει να κάνει ένα βήμα μπροστά τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική του ζωή , αφήνοντας πίσω του τα δραματικά γεγονότα που συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο προσυνέδριο του κόμματος , παρευρίσκονται κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για να παρακολουθήσουν τις εργασίες, η ολοκλήρωση των οποίων θα γίνει με την ομιλία του προέδρου του κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη «γαλάζια» παράταξη, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, δίνουν μεγάλη βαρύτητα στο προσυνέδριο (όπως και σε όλη αυτή τη σειρά των προσυνεδριακών εκδηλώσεων ενόψει του συνεδρίου του κόμματος στις 16-17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα), προσδοκώντας σε μια εφ' όλης της ύλης κάλυψη του κεφαλαίου του επιχειρείν και της οικονομίας.

Μέσα από τις τέσσερις συνολικά θεματικές ενότητες που θα διεξαχθούν από δύο παράλληλα στο ξενοδοχείο "Candia Maris", αλλά ιδίως μέσα από την καινοτόμα διαδικασία των ερωτήσεων-απαντήσεων θα επιχειρηθεί να διαφωτιστεί κάθε πτυχή για το πώς μπορούμε να φτάσουμε στον επιθυμητό στόχο: στην επανεκκίνηση, δηλαδή, της οικονομίας μετά από τόσα χρόνια κρίσης και μνημονίων.

Πηγή: neakriti.gr

Σχετικές ειδήσεις