ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Παιχνίδια... κατασκόπων στο Ποτάμι - Καταγραφές συνομιλιών και παρακολουθήσεις

Παιχνίδια... κατασκόπων στο Ποτάμι - Καταγραφές συνομιλιών και παρακολουθήσεις
Ο ένας καταγράφει τον άλλο

Με χτυπήματα κάτω από τη μέση και με πρακτικές κατασκόπων λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες στη Σεβαστουπόλεως.

Βουλευτές, στελέχη ακόμα και υπάλληλοι της πρώην κοινοβουλευτικής ομάδας καταγράφουν με κάμερες και κασετόφωνα ο ένας τα λεγόμενα του άλλου προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν όποτε οι ίδιοι σωστό.

Η διάλυση της κοινοβουλευτικής μετά τις ανεξαρτητοποιήσεις Ψαριανού και Αμυρά, έχει σαν αποτέλεσμα να βγουν τα μαχαίρια και οι εμπλεκόμενοι από όλες τις πλευρές να καρφώνουν με αποδείξεις και ονόματα τους αντιπάλους τους.

Έτσι μετά τις ηχογραφημένες δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού από το Πολιτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε και κλεισμένων των θυρών, πριν από τη διάλυση του Ποταμίου, το φως της δημοσιότητας βλέπουν και τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Αμυράς.

Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, φαίνεται ότι θέλουν με τον τρόπο αυτό να εκθέσουν τους πρώην βουλευτές του Ποταμιού και να τους πιέσουν να παραδώσουν τις έδρες τους.

Την ίδια ώρα πάντως ο Γρηγόρης Ψαριανός αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταφύγει στη δικαιοσύνη και ζητά από το Σταύρο Θεοδωράκη να δοθούν ολόκληρες οι συνομιλίες. Παράλληλα αφήνει αιχμές λέγοντας ότι ακόμα και οι Σκοπιανοί γνώριζαν ότι το Ποτάμι θα δώσει θετική ψήφο στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαβάστε επίσης

Σάλος στη ΝΔ με το τηλεφώνημα Δένδια - Καραμανλή

Σχετικές ειδήσεις