Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σφαγή στα Τρίκαλα για την υπουργοποίηση Σκρέκα

Σφαγή στα Τρίκαλα για την υπουργοποίηση Σκρέκα

Παράπλευρες απώλειες είχε η τοποθέτηση του Κ.Σκρέκα στο Υπουργείο Ανάπτυξης, καθώς οι υπόλοιποι γαλάζιοι βουλευτές της περιοχής εκφράζουν ανοιχτά τη δυσαρέσκεια τους.

Ο Μιχάλης Ταμήλος μιλώντας σε συνεργάτες του εμφανίζεται εμφανώς απογοητευμένος καθώς το τελευταίο διάστημα είχε σηκώσει μεγάλο βάρος της υπεράσπισης κυβερνητικών πολιτικών στα ΜΜΕ, ενώ πιο αποκαλυπτικός είναι ο Ηλ.Βλαχογιάννης.

Ο κ. Βλαχογιάννης μιλώντας σε ραδιόφωνο της περιοχής είπε πως η απόφαση του Πρωθυπουργού είναι απόλυτα σεβαστή, ωστόσο δεν τηρήθηκε η εκλογική σειρά, καθώς η ίδιος ήταν πρώτος σε σταυρούς βουλευτής της ΝΔ στα Τρίκαλα.

Υποστήριξε δε, πως ίσως να πληρώνει το γεγονός πως σε σιώπησε όταν έπρεπε να σιωπήσει, αναφέροντας χαρακτηριστικά τις περιπτώσεις όπου άσκησε κριτική στα ζητήματα των ένστολων, του ΕΝΦΙΑ κλπ.

Θύμισε πάντως πως ο ίδιος στήριξε τη υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά, όταν οι άλλοι του γυρνούσαν την πλάτη, υπογραμμίζοντας πως μακάρι η επιλογή του Πρωθυπουργού για το Υπουργείο Ανάπτυξης, να αποβεί χρήσιμη για το καλό της Πατρίδας.

Σχετικές ειδήσεις