Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Που πήγαν τα εκατομμύρια Ομογενή κροίσου;

Που πήγαν τα εκατομμύρια Ομογενή κροίσου;

Έκθεση που συμπεριλαμβάνει τα οικονομικά στοιχεία του ομογενή επικεφαλή του συνδικάτου ιπποδρομιακών στοιχημάτων Edge, Μπιλ Βλάχου, επικαλείται η εφημερίδα "Herald Sun" σε άρθρο της.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο κ. Βλάχος λίγο πριν δηλώσει πτώχευση είχε «μεταφέρει» $3,48 εκατ. σε λογαριασμό της συζύγου του, ξεχρέωσε τις επτά πιστωτικές κάρτες πληρώνοντας ποσό 3,85 εκατ. και έδωσε για την αγορά ακίνητου στη Ν. Ν. Ουαλία $1 εκατ.

Λίγους μήνες μετά τη διευθέτηση των χρεών του και τη μεταφορά των χρημάτων στο όνομα της συζύγου του, τα χρήματα στο συνδικάτο στοιχημάτων που διαχειριζόταν έκαναν φτερά και ο ίδιος κήρυξε πτώχευση.

Στο συνδικάτο του πασίγνωστου στους κύκλους των τζογαδόρων Βλάχου, είχαν επενδύσει επώνυμοι Αυστραλοί, έκανε τζίρο εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο και αρκετοί από τους επενδυτές δηλώνουν σήμερα ότι το ποσόν που ο Βλάχος τους χρωστά ξεπερνά τα $500 εκατ.

Στο σχετικό άρθρο γίνονται επίσης υπαινιγμοί ότι ο Βλάχος είχε σκοπό να κηρύξει πτώχευση και γι' αυτό φρόντισε πριν το κάνει αυτό να τακτοποιήσει τα δικά του οικονομικά.

Η έκθεση, σύμφωνα με το άρθρο, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από την Αστυνομία της Βικτώριας που συνεχίζει τις έρευνές της για το πώς εν μία νυκτί χάθηκαν τόσα εκατομμύρια από το συνδικάτο αλλά και για το πού αυτά πήγαν.

Πηγη ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις