Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Νανόπουλος - Φορτσάκης - Κορκίδης για το Επικρατείας της ΝΔ

Νανόπουλος - Φορτσάκης - Κορκίδης για το Επικρατείας της ΝΔ

Σε δύο πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον και άλλα δύο από χώρους που θέλει συμβολικά να απευθυνθεί φαίνεται προσανατολίζεται ο Αντώνης Σαμαράς για τις εκλόγιμες θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας.

Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν ολοκληρώσει την κατάρτιση των ψηφοδελτίων σε όλη την Ελλάδα και το μόνο που απομένει για να συμπληρωθεί το παζλ είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά ο Αντώνης Σαμαράς.

Αν οι δημοσκοπικές τάσεις επιβεβαιωθούν και η Νέα Δημοκρατία είναι δεύτερο κόμμα, θα μπορέσει να εκλέξει 3 ή 4 πρόσωπα μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας, κάτι που σημαίνει πως θα γίνει σκληρή μάχη για όσους επιθυμούν να βρεθούν στις θέσεις αυτές. Σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι δύο σωματοφύλακες του Πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Δημήτρης Σταμάτης, οι οποίοι θα είναι μέσα στις εκλόγιμες θέσεις, κάτι που σημαίνει πως αναζητείται επικεφαλής καθώς και ένα ακόμα πρόσωπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητούν ένα πρόσωπο ευρείας αποδοχής για την πρώτη θέση, που να συμβολίζει τον προσανατολισμό της ΝΔ με τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών Θ.Φορτσάκη να είναι φαβορί, την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια που θέλουν το νέο Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Δ.Νανόπουλο στο παιχνίδι. Ο Πρωθυπουργός όμως φέρεται να έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον πρόεδρο των Εμπόρων Βασίλη Κορκίδη, ο οποίος είναι ανάμεσα στα ονόματα που παίζουν δυνατά για την τέταρτη και πιθανότατα εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος της αυριανής ημέρας να υπάρξουν ανακοινώσεις καθώς την Παρασκευή θα κατατεθούν και επίσημα τα ψηφοδέλτια στο Πρωτοδικείο.

Σχετικές ειδήσεις