Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Προετοιμάζονται για τις προγραμματικές δηλώσεις στη ΝΔ

Προετοιμάζονται για τις προγραμματικές δηλώσεις στη ΝΔ

Σε συνεχείς συσκέψεις είναι από χθες ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να παρουσιαστεί πανέτοιμη για τη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος και τα στελέχη της ΝΔ αναμένεται να τοποθετηθούν αναλυτικά για τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης, επιμένοντας στην προώθηση μιας σειράς μεταρρυθμίσεων που είχαν προγραμματιστεί και με την παρούσα κυβέρνηση είναι τουλάχιστον μετέωρες αν δεν έχουν μπει ήδη στις καλένδες.

Στη Λεωφόρο Συγγρού, θα προσπαθήσουν να παρουσιάσουν την εικόνα μιας Ελλάδας που παραδόθηκε στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα ένα βήμα πριν την έξοδο από τα μνημόνια, προκειμένου σε ενδεχόμενη αποτυχία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, να χρεώσουν το πισωγύρισμα στη σημερινή κυβέρνηση. Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να μιλήσουν και αρκετοί εκ των γαλάζιων δελφίνων, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία του κόμματος για κατ' ιδίαν συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΝΔ, η οποία περιελάμβανε μεταξύ άλλων και την ένταξη τους στο νέο γαλάζιο οργανόγραμμα.

Σχετικές ειδήσεις