Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Παιχνίδι με τους αντιπροέδρους της ΝΔ

Παιχνίδι με τους αντιπροέδρους της ΝΔ

Άνοιγμα σε όλες της πτέρυγες της Νέας Δημοκρατίας, θα επιχειρήσει να κάνει τις επόμενες ημέρες ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σε συνεργασία με τους στενούς του συνεργάτες προετοιμάζει την ανασυγκρότηση του κομματικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με σημερινές διαρροές φέρεται να έχει προτείνει στην Όλγα Κεφαλογιάννη να αναλάβει τη Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού, ενώ έντονο είναι και το παρασκήνιο για τα πρόσωπα που θα αντικαταστήσουν το Δημήτρη Αβραμόπουλο και ενδεχομένως και το Σταύρο Δήμα, στις θέσεις των αντιπροέδρων του κόμματος.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό της πρώην Υπουργού Τουρισμού παρά τις σημερινές διαρροές, ενώ γερά φαίνεται πως παίζει και ο Βασίλης Κικίλιας, σε μία κίνηση που στόχο έχει να δημιουργήσει την εικόνα της ηλικιακής ανανέωσης στο γερασμένο περιβάλλον της Λεωφόρου Συγγρού.

Αξίζει να θυμίσουμε πάντως, πως το αξίωμα αυτό, είχε προταθεί και στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη πρόσφατα, ο οποίος το αρνήθηκε. Ο Πρόεδρος της ΝΔ πάντως, δεν πρόκειται να κάνει βιαστικές κινήσεις, καθώς αναμένοντας εξελίξεις στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, προσπαθεί να δημιουργήσει τις δικές του συμμαχίες εντός της ΝΔ, με τη βάση πάντως να θυμίζει κινούμενη άμμο.

Σχετικές ειδήσεις