Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Δένδιας: «Η ΝΔ πρέπει να βρει την περπατησιά της»

Δένδιας: «Η ΝΔ πρέπει να βρει την περπατησιά της»

«Αυτό που έχει σημασία για τη Ν.Δ. και κυρίως για τον τόπο, δεν είναι αν σε μια μελλοντική, όταν προκύψει, "κούρσα ηγεσίας", θα είμαι υποψήφιος. Δεν έχει τόση σημασία, όσο το ότι η παράταξη πρέπει να βρει την περπατησιά της» δήλωσε ο Βουλευτής Β' Αθηνών της ΝΔ κ. Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στις εξελίξεις στο κόμμα του.

Οσον αφορά στο νομοσχέδιο για την «ανθρωπιστική κρίση ανέφερε σε ραδιοφωνικό σταθμό :
«Θα ψηφίσουμε μόνο ό,τι αφορά στην ανθρωπιστική κρίση, παρότι το ποσό το οποίο συνολικώς διαθέτει είναι πολύ μικρό. Κατά τους υπολογισμούς της κυβέρνησης, είναι περί τα 200 εκατ. ευρώ. Αυτά είναι πολύ λιγότερα απ' αυτά που η κυβέρνηση της Ν.Δ. είχε διαθέσει το 2014 για να αντιμετωπίσει τα ίδια συμπτώματα της ανθρωπιστικής κρίσης».

Επιπλέον, επεσήμανε πως « στο πρώτο νομοθέτημα της κυβέρνησης, μιας αριστερής κυβέρνηση που υποτίθεται πως στην προμετωπίδα της γράφει «δημοκρατία», «δικαιώματα του πολίτη» κλπ. έρχεται και φέρνει μια διάταξη με εισαγγελείς κάτω από υπουργό! Αυτό με τρομάζει και κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το συνυπογράψει η Ν.Δ. Πρέπει να δούμε τα υπόλοιπα άρθρα που απομένουν και σε ποιο βαθμό, η αφαίρεση αυτού του άρθρου, μπορεί να επιτρέψει να συμπαραταχθούμε».

Σχετικές ειδήσεις