Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Παρέμβαση από τους 40άρηδες της ΝΔ

Παρέμβαση από τους 40άρηδες της ΝΔ

Σε κίνημα εντός της Νέας Δημοκρατίας τείνουν να εξελιχθούν οι συναντήσεις των 40άρηδων του κόμματος, οι οποίοι έχουν ως συνεκτικό δεσμό τα χρόνια τους στη νεολαία.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την ομάδα του άλλοτε προέδρου της γαλάζιας νεολαίας και σημερινού δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου, οι οποίοι βλέποντας την εικόνα αποσύνθεσης που έχει δημιουργηθεί στο εσωτερικό της ΝΔ, επιθυμούν να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Συντονιστής έχει αναλάβει ο πρώην συνεργάτης του Κ. Χατζηδάκη στο Υπ. Ανάπτυξης Γ. Οικονόμου, ενώ συμμετέχουν στελέχη της ΟΝΝΕΔ της περιόδου 2000-2004, με αναφορές στην περίοδο Καραμανλή. Στόχος τους είναι το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν πολιτική δραστηριότητα, μέσω εκδηλώσεων και κοινών ανακοινώσεων, διεκδικώντας ρόλο στην επόμενη ημέρα της Νέας Δημοκρατίας.

Στο γαλάζιο παρασκήνιο μάλιστα, πολλοί συνδέουν τις κινήσεις των 40άρηδων της ΝΔ με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Μαριέττα Γιαννάκου, μην αποκλείοντας οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, κάτι που ενδεχομένως αποτυπωθεί μέσω κοινών κειμένων-ανακοινώσεων για το μέλλον της κεντροδεξιάς.

Σχετικές ειδήσεις