Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σκέψεις για διαγραφές στη ΝΔ

Σκέψεις για διαγραφές στη ΝΔ

Εισηγήσεις να προχωρήσει σε διαγραφές αν η εσωκομματική ανταρσία συνεχιστεί το επόμενο διάστημα, δέχεται ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει το τελευταίο διάστημα συνεχείς επαφές με τους συνεργάτες του προκειμένου να συγκροτήσει το συντομότερο δυνατό ένα νέο οργανωτικό μοντέλο στο κόμμα, ωστόσο οι καθημερινές επιθέσεις που δέχεται από τους δελφίνους μέσω ΜΜΕ, προκαλούν εκνευρισμό.

Πρώτος στο στόχαστρο βρίσκεται ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος θεωρείται από την ηγεσία της ΝΔ ως ένας εκ των περισσότερο ευνοημένων της κυβέρνησης Σαμαρά, κάτι που έχει προκαλέσει την οργή των συνεργατών του πρώην Πρωθυπουργού με αφορμή τα συνεχή απαξιωτικά σχόλια του βουλευτή Β' Αθήνας προς την ηγεσία του κόμματος.

Στο κάδρο βρίσκεται πάντως και η Ντόρα Μπακογιάννη, ωστόσο το ειδικό βάρος της πρώην Υπουργού αλλά και η διαχρονική κόντρα της με τον Αντώνη Σαμαρά, μάλλον καθιστούν αναμενόμενη τη στάση της το τελευταίο διάστημα.

Μια πιθανότητα διαγραφών πάντως, παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή επίσημα δε συζητείται, δεν αποκλείεται κιόλας από το στενό περιβάλλον του Προέδρου της ΝΔ, παρ' όλα αυτά όπως τονίζουν πηγές του «3ου ορόφου της Συγγρού», αυτή τη στιγμή προέχει η ενότητα της παράταξης και καλό θα είναι οι αμφισβητίες ότι θέμα θέλουν να θέσουν, να το θέσουν στα θεσμικά όργανα και όχι στα τηλεοπτικά παράθυρα.

Σχετικές ειδήσεις