Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Κάνει συμμαχίες ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

Κάνει συμμαχίες ο Οδ. Κωνσταντινόπουλος

Για τις 7 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η εκλογή νέου αρχηγού στοΠΑΣΟΚκαι τα "τραπέζια" των διαδόχων τουΕυάγγελου Βενιζέλουδίνουν και παίρνουν.

Με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να είναι ο πρώτος που ανακοίνωσε την πρόθεση του να διεκδικήσει την ηγεσία του Κινήματος, ήδη έχουν αρχίσει να σχηματοποιούνται οι πρώτες ομάδες στο εσωτερικό του κόμματος, κάτι που προμηνύει και τις πρώτες συγκρούσεις των δελφίνων.

Θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα της Φώφης Γεννηματά, κάτι που γνωρίζουν καλά στο στρατόπεδο Κωνσταντινόπουλου και ήδη προσπαθούν να εξασφαλίσουν τη στήριξη όσο το δυνατόν περισσότερων στελεχών του κόμματος νωρίτερα.

Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή και Γραμματέα του Κινήματος Ν.Ανδρουλάκη αλλά και την έτερη εκπρόσωπο στο ΕυρωκοινοβούλιοΕύα Καϊλή, προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις διαθέσεις τους. Όπως μάλιστα ομολογούν συνεργάτες του κ. Κωνσταντινόπουλου, το γεύμα πήγε καλά...