Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

H στενή ομάδα Σαμαρά ζει και βασιλεύει

H στενή ομάδα Σαμαρά ζει και βασιλεύει

Παρά το κλίμα αλλαγών στο στενό του επιτελείο, που ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς προσπάθησε μετεκλογικά να καλλιεργήσει, οι στενοί συνεργάτες του πρώην Πρωθυπουργού συνεχίζουν να αποτελούν τη σκληρή ηγετική ομάδα του κόμματος.

Ήδη προχθές (18/4/2015) έγινε γνωστή η τοποθέτηση του Χρύσανθου Λαζαρίδη στη θέση του μετακλητού υπαλλήλου στο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στη Βουλή, ενώ σχεδόν όλοι οι πρώην ένοικοι του Μαξίμου παραμένουν αμετακίνητοι.

Ο Δημήτρης Σταμάτης διατηρεί κανονικά γραφείο στα κεντρικά του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού, ενώ με την ιδιότητα του βουλευτή πλέον έχει αναλάβει ένα ρόλο συντονιστή των βουλευτών, περνώντας αρκετές ώρες στο Κοινοβούλιο.

Ο πρώην προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κ.Μπούρας επέστρεψε στο ρόλο του διευθυντή του γραφείου του κ. Σαμαρά, ενώ ο Γ.Μουρούτης έχει επιστρέψει και αυτός στη Λεωφόρο Συγγρού, λειτουργώντας ως άτυπος συντονιστής της εικόνας του Προέδρου της ΝΔ. Ο μόνος που φαίνεται να έχει πάρει αποστάσεις και να έχει επιστρέψει στη δικηγορία είναι ο κ. Σταύρος Παπασταύρου, που επί ημερών Σαμαρά είχε κομβικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Σχετικές ειδήσεις