Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι προσπαθούν να του κάψουν το σπίτι

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει ότι προσπαθούν να του κάψουν το σπίτι

Αντιμέτωπος με την οργή των κατοίκων της Κω είναι ο Βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Ηλίας Καματερός.

Όπως δήλωσε ο κ. Καματερός στον Ρ/Σ Sky, δέχεται καθημερινά απειλητικά τηλεφωνήματα από οργισμένους κατοίκους της Κω, με την προτροπή όπως υποστηρίζει του Δημάρχου αλλά και του έπαρχου. Όπως έκανε γνωστό ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., χθες, άγνωστοι τον απείλησαν ότι, θα του κάψουν το σπίτι (!) και αποδίδει πολιτικές σκοπιμότητες, στην τακτική που ακολουθεί ο Δήμος Κω και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να πλήξουν την Κυβέρνηση.

Οι δηλώσεις και η καταγγελία του βουλευτή "Η άποψη του Δημάρχου είναι πως θα πρέπει να έχουμε πολλά περιπολικά στη θάλασσα για να αποτρέπουμε τους μετανάστες να φτάσουν στην Κω. Η πρόταση είναι ανεφάρμοστη, η λύση αυτή είναι εκτός πραγματικότητας. Στο πλαίσιο της προσπάθειας για εξεύρεση λύσης, μίλησα με όλους, βρήκα ένα ξενοδοχείο που έχει κατασχέσει Τράπεζα και το οποίο δεν βρίσκεται σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και σε συνεννόηση με το Υπουργείο γίνονται προσπάθειες για διαμόρφωση του χώρου, ώστε να υποδέχεται μετανάστες που θα μπορούν να μένουν εκεί για μερικές ημέρες. Ο κ. Δήμαρχος είναι αντίθετος και σε αυτή τη λύση. Όχι μόνο δεν συμμετέχει, αλλά ξεσηκώνει κατοίκους της περιοχής εναντίον μου, μερικοί είναι και υπάλληλοι του Δήμου και προσχώρησε σε αυτή την άποψη και ο κ. Έπαρχος. Όταν έχεις απέναντί σου τις τοπικές Αρχές, δημιουργούνται έντονα προβλήματα."

«Ο Έπαρχος έδωσε το τηλέφωνο μου στους κατοίκους και με απειλούν» "Εδώ και περίπου έναν μήνα ο κ. Έπαρχος, πιθανόν και ο κ. Δήμαρχος, έδωσε το τηλέφωνό μου στους κατοίκους της περιοχής και με παίρνουν κάθε μέρα και με απειλούν από τις 07.00 το πρωί. Μου ζητούν να πάρω τους μετανάστες και να τους πάω σπίτι μου, κι εγώ τους είπα ότι αν δέχεται ο κ. Δήμαρχος να τους πάρω κοντά στο σπίτι μου, εγώ δεν έχω πρόβλημα.

Οι απειλές πλέον γίνονται επικίνδυνες. Καταρχήν, έβαλαν φωτιά στο κτίριο (σ.σ. στο ξενοδοχείο "Captain Elias" στη Λάμπη που φιλοξενούνται μετανάστες). Μιλάω με την Πυροσβεστική. Το πιο πιθανόν είναι πως πρόκειται για εμπρησμό, δεν υπάρχουν όμως ακόμα στοιχεία, περιμένουμε το πόρισμα. Δέχθηκα χθες τηλεφωνήματα που μου έλεγαν ότι έρχεται η σειρά του σπιτιού μου για να καεί''.

ΠΗΓΗ epoli.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων