Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Η γοητευτική κυρία δημοσίων σχέσεων του Βαρουφάκη

Η γοητευτική κυρία δημοσίων σχέσεων του Βαρουφάκη

Στην υπηρεσία των δημοσίων σχέσεων του ΥΠΟΙΚ Γιάνη Βαρυφάκη, μία εντυπωσιακή παρουσία, που μέχρι χθες δεν είχε σχέση με PR πολιτικών αλλά με μάρκετινγκ. Πρόκειται για τηνΚωνσταντίνα Ευθυμίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα , η Κωνσταντίνα Ευθυμίου βρισκόταν από πολύ νωρίς στα σκαλιά του Μεγάρου Μουσικής, ως προπομπός του κ. Βαρουφάκη και της συζύγου του.

Οταν έφτασαν, η κ.Ευθυμίου τους υποδέχθηκε εκδηλώνοντας μεγάλη οικειότητα, ιδιαίτερα με την κυρία Στράτου, με την οποία συνομιλούσε καθ’ οδόν προς την αίθουσα του συνεδρίου με ύφος εμπιστευτικό και ταυτόχρονα στενά φιλικό, σαν να γνωρίζονταν από παλιά.

Όπως ήταν φυσικό, η παρουσία της κ. Ευθυμίου δεν θα ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητη. Πολλοί εκ των παρευρισκομένων δημοσιογράφων και φωτογράφων ενδιαφέρθηκαν να μάθουν ποια ήταν η γοητευτική κυρία με το άψογο και σοβαρό -όπως άρμοζε στην περίσταση- στυλ που συνόδευε το ζεύγος Βαρουφάκη.

Κατάγεται από το Αγρίνιο και πριν σαγηνευτεί από τη γοητεία των media ή τη λάμψη των κοσμημάτων, η Κωνσταντίνα Ευθυμίου σπούδασε στο Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε σε διαφημιστικές και εκδοτικές εταιρείες, εμπλεκόμενη με διάφορα περιοδικά στο τμήμα Μάρκετινγκ.

konstantina euthymiou 3

Σχετικές ειδήσεις