Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Δολοφονία ομογενών: Βρέθηκε το όπλο του άγριου φονικού (photos)

Δολοφονία ομογενών: Βρέθηκε το όπλο του άγριου φονικού (photos)

Σύμφωνα με την Washington Post, οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι της οικογένειας του ομογενή επιχειρηματία Σάββα Σαβόπουλου το όπλο του άγριου φονικού.

Η αστυνομία βρήκε ένα ματωμένο ρόπαλο του μπέιζμπολ δίπλα στα τέσσερα πτώματα των θυμάτων, μεταξύ των οποίων και αυτό του επιχειρηματία ο οποίος έφερε τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Ο ομογενής επιχειρηματίας Σάββα Σαβόπουλου δολοφονήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες μαζί με τη σύζυγο, το γιο του και την οικονόμο της οικογένειας, στο σπίτι τους στην Ουάσινγκτον.

Από τη δικογραφία προκύπτει ότι τα θύματα δολοφονήθηκαν αφού πρώτα ο δράστης ή οι δράστες «εισέπραξαν» τα 40.000 δολάρια που έφερε στην έπαυλη της οικογένειας συνεργάτης του Σαββόπουλου και άφησε μέσα σε μια τσάντα σε ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο που βρισκόταν στο γκαράζ.

Στις 14 Μαΐου η οικογένεια Σαββόπουλου μαζί με την οικιακή βοηθό, κρατήθηκαν όμηροι και σφαγιάστηκαν. Για το άγριο έγκλημα δράστης φέρεται να είναι ο συλληφθείς Ντάρον Ντίλον Γουίντ, σύμφωνα με την αστυνομία όμως υπάρχει περίπτωση να είχε συνεργούς.

Ο δικηγόρος του έχει δηλώσει πως ο πελάτης είναι αθώος γιατί... δεν τρώει πίτσα. Όπως υποστηρίζει, το DNA που βρέθηκε δεν είναι του πελάτη του, μιας και ο ίδιος δεν θα μπορούσε να παραγγείλει κάτι που δεν τρώει.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.