Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ολη η αλήθεια για το σχέδιο των δανειστών σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Γερμανικής TV (video)

Ολη η αλήθεια για το σχέδιο των δανειστών σε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Γερμανικής TV (video)

Δείτε το βίντεο πριν το κατεβάσουν...

Την ώρα που τα ελληνικά ιδιωτικά κανάλια έκαναν την προπαγάνδα τους για το ΝΑΙ...κάποιοι δημοσιογράφοι, που δεν ξέρουν ούτε μία λέξη στην ελληνική γλώσσα, έκαναν ρεπορτάζ για την αλήθεια, που κρύβεται πίσω από την σκληρή στάση των δανειστών.

Ποιό ήταν τελικά το σχέδιο τους; Γιατί οι δανειστές δεν έκαναν πίσω, την στιγμή που τα δύο κείμενα είχαν πολλά σημεία που θα μπορούσαν να διαπραγματευτούν, εκτός από εκείνο της μείωσης των συντάξεων, που όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του γερμανικού καναλιού ARD Monitor, υπήρχε και στο τελικό κείμενο των δανειστών.

Γιατί έκαναν τον Υπουργό Οικονομίας Γιάνη Βαρουφάκη να φύγει από το Eurogroup; Ποιος ήταν ο τελικός στόχος; Τον πέτυχαν;

Τα λόγια είναι περιττά. Δείτε την έρευνα του Γερμανού δημοσιογράφου που δίνει μαθήματα δημοσιογραφίας, ενώ αποκαλύπτει για άλλη μία φορά πόσο διεφθαρμένοι είναι οι πολιτικοί του χθες.

Κάποιοι αντιλήφθηκαν αυτό το βρώμικο σχέδιο και ευτυχώς με το ΟΧΙ απέδειξαν στους δήθεν διασώστες μας, πως δεν μπορούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.

Το παρακάτω όμως ρεπορτάζ, με στοιχεία, αποδεικνύει πως ΝΑΙ όλοι ήθελαν να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα-ΑΝΕΛ και εντός και εκτός Ελλάδας.

Αυτό και μόνο αυτό, ήταν το σχέδιο τους.

Το βίντεο αποκάλυψε το secretrealtruth.blogspot.com

Σχετικές ειδήσεις