Νικολόπουλος: «Είτε στα αγγλικά είναι είτε στα ελληνικά, τα σκ... βρωμάνε το ίδιο»

Ρούλα Κοτσέτα Ρούλα Κοτσέτα

Νικολόπουλος: «Είτε στα αγγλικά είναι είτε στα ελληνικά, τα σκ... βρωμάνε το ίδιο»

"Εγώ είμαι η κανονική ΝΔ. Οι άλλοι είναι ιμιτασιόν του Αντώνη. Πρέπει να συσκεφθώ με τα όργανα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους συνεργάτες μου και θα τους πω τη γνώμη μου, όπως τη λέω και σε σας», δήλωσε μεταξύ αλλων, o πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.

«Υπάρχει έντονος προβληματισμός. Εγώ έχω ζυγίσει τα πράγματα. Μέσα μου προφανώς έχω πάρει μια κατεύθυνση, προσωπικά, σαν πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και σαν ένας κλασικός νεοδημοκράτης, για να βγάλουμε και τις ταμπέλες και να καταλαβαίνει ο κόσμος τι λέμε εδώ. Δεν την ξέχασα ποτέ τη ΝΔ..

Και πρόσθεσε: «Η εισήγησή μου ναι, αυτή θα είναι (να ψηφίσουμε τη συμφωνία) και έχω εισπράξει και αρνήσεις. Θέλετε και λίγο να γελάσουμε τώρα... (που μου λέτε να διασπαστεί το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα), επειδή τυχαίνει η δική μου ψήφος τώρα να είναι κρίσιμη, γιατί 25 χρόνια είμαι βουλευτής. Δεν χρειάζεται να πω αυτή την απάντηση τώρα, γιατί τότε δεν υπάρχει λόγος να συνέλθουν τα όργανα του Κόμματος».

«Εγώ είμαι ο Νίκος Νικολόπουλος που επί 25 χρόνια ήμουν βουλευτής της ΝΔ και εσείς είστε απέναντί μας, είστε με εκείνους... Αυτές είναι οι ερωτήσεις σας; Θα μου λέγατε "ποια είναι τα καλά"; Θα μου λέγατε "ξέρεις, Νίκο, πόσα σκ... έχει αυτή η συμφωνία"; Και θα σου έλεγα "μυρίζουν όλα από μακριά". Είναι δυνατόν; Είτε στα αγγλικά είναι είτε στα ελληνικά, τα σκ... βρωμάνε το ίδιο», κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved