Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ο Α/ΓΕΣ σε Φαρμακονήσι-Διάψευση για θερμό επεισόδιο με μετανάστες στο νησί (pics)

Ο Α/ΓΕΣ σε Φαρμακονήσι-Διάψευση για θερμό επεισόδιο με μετανάστες στο νησί (pics)

Ο Αρχηγός ΓΕΣ Βασίλης Τελλίδης συνοδευόμενος από κλιμάκιο Αξιωματικών από το ΓΕΣ και την ΑΣΔΕΝ πραγματοποίησε στις 5 Αυγούστου 2015 επίσκεψη σε Ικαρία, Κω και Φαρμακονήσι.

Αναλυτικότερα, στο Φαρμακονήσι, συζήτησε με το προσωπικό και εξετάσθηκαν επί τόπου μέτρα για την περαιτέρω βελτίωση της ασφάλειας της μικρονήσου καθώς και των συνθηκών διαβίωσης.

Στην Κω, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τον Διοικητή του Σχηματισμού και εξετάσθηκε η τρέχουσα κατάσταση της Περιοχής Ευθύνης του, και δόθηκαν οδηγίες / κατευθύνσεις για θέματα χειρισμού του μόνιμου και στρατεύσιμου προσωπικού, με ενεργοποίηση στο έπακρο των ομάδων ψυχοκοινωνικής μέριμνας, των στρατιωτικών ιερέων και των Ανθυπασπιστών Διοικήσεως.

Στην Ικαρία, ενημερώθηκε από τον επικεφαλής του κλιμακίου του Μηχανικού για την πρόοδο των εργασιών του έργου βελτίωσης του δρομολογίου ΚΑΡΚΙΝΑΓΡΙ - ΜΑΓΓΑΝΙΤΗ.

Τέλος, το ΓΕΣ ενημερώνει ότι τα αναγραφόμενα σε πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου αναφορικά "Θερμό επεισόδιο" μεταξύ μεταναστών και του προσωπικού του Φυλακίου στο Φαρμακονήσι, είναι παντελώς αναληθή.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων