Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Επανεκλογή του Δημήτρη Χατζή στην Προεδρία της Παμμακεδονικής ΗΠΑ

Επανεκλογή του Δημήτρη Χατζή στην Προεδρία της Παμμακεδονικής ΗΠΑ

Στην Βοστώνη έγιναν οι εργασίες του 69ου Τετραήμερου Συνεδρίου της Παμμακεδονικής Ενωσης Αμερικής με την ικανοποιητική συμμετοχή Συνέδρων από όλη την χώρα.

Ο Δημήτρης Χατζής μετά από μία αμφίρροπη εκλογική διαδικασία κατάφερε να επανεκλεγεί Ύπατος Πρόεδρος της Οργανωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έναντι του γιατρού Παναγιώτη Μπαλτατζή, ενώ επανεξελέγη και ο Δημήτρης Τασσόπουλος στην θέση του Ταμία.

Νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο είναι από την Ουάσινγκτον ο Στέλιος Κιριμλής ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Αντιπροέδρου και από την Νέα Υόρκη ο δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, στα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα της Οργάνωσης.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Χατζής ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους για την στήριξη στο έργο του, τονίζοντας ότι η Παμμακεδονική μπαίνει με νέα δυναμική σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις. Οπως τόνισε μάλιστα η προσπάθεια για την συλλογή υπογραφών θα κορυφωθεί με συντονισμένες ενέργειες όλων των εμπλεκομένων παραγόντων.

“ Θέλω να ευχαριστήσω τον Θωμά Ρήγα και τον Χαράλαμπο Σταθόπουλο για την πολύτιμη αρωγή τους την περασμένη θητεία της διοίκησης. Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά για την συμμετοχή στο ΔΣ του Στέλιου Κιριμλή και του Δημήτρη Φιλιππίδη και έχω την πεποίθηση ότι θα καταφέρουμε να φέρουμε με επιτυχία σε πέρας όλους τους στόχους μας” δήλωσε μεταξύ άλλων ο επανεκλεγείς Πρόεδρος της Παμμακεδονικής.

ΠΗΓΗ reeknewsonline.com

Σχετικές ειδήσεις