Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Newsbomb.gr: Οι κραυγές και οι απειλές σας δεν πρόκειται να μας φιμώσουν...

Newsbomb.gr: Οι κραυγές και οι απειλές σας δεν πρόκειται να μας φιμώσουν...

Για μια ακόμη φορά το Newsbomb.gr μπαίνει στο στόχαστρο της «εξουσίας» και γίνεται αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων, προκειμένου να πάψει να πράττει καθημερινά, αυτό που υποτίθεται πως είναι υποχρεωμένοι και εξουσιοδοτημένοι από τον ελληνικό λαό, να πράττουν, εκείνοι που διαχρονικά επιχειρούν να επιβάλλουν την «υποταγή» στα δικά τους συμφέροντα.

Γνωρίζουν καλά όλοι εκείνοι που τάσσονται διαχρονικά απέναντι στο Newsbomb.gr πως δεν είμαστε εμείς αυτοί που αλλάζουμε τις θέσεις μας και δυστυχώς για εκείνους, έχουμε όλα τα στοιχεία στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, προκειμένου να αποδεικνύουμε ανά πάσα στιγμή τα γραφόμενά μας.

newsbomb5

Γνωρίζουν ακόμα καλύτερα, πολλοί μάλιστα εξ αυτών και από πρώτο... χέρι, πως το Newsbomb.gr λειτουργεί με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια ως προς την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας.

Γνωρίζουν, επίσης, πως από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας αυτού του διαδικτυακού Μέσου, ήταν ξεκάθαρες οι δεσμεύσεις μας απέναντι στον ελληνικό λαό.

«Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν εκπροσωπούμε επιχειρηματικά συμφέροντα, δεν ξεπουλάμε την Ελλάδα, αγωνιζόμαστε ωστε ο λαός μας να έχει τη δική του φωνή αντίστασης, απέναντι σε ένα πολιτικό κατεστημένο που έχει μετατρέψει σε στάση ζωής την επιβολή του αργού θανάτου στους Έλληνες...».

Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα παραμείνει για πάντα, η δική μας κόκκινη γραμμή, μια γραμμή που δεν πρόκειται ποτέ να τη μετατρέψουμε σε... κύκλο, για να τύχουμε της αποδοχής του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Αδωνι και εσχάτως του... Καμμένου.

Τιμή μας είναι να μας κατηγορούν οι πολιτικοί του... χθες, για την πιστή τήρηση των αξιών που μας χαρακτήριζαν και θα μας χαρακτηρίζουν για πάντα.

Τιμή μας είναι να «φωνάζει» από το βήμα της Βουλής ο κ. Πάνος Καμμένος και να αντιπαραθέτει τα δημοσιευματά μας, υπέρ των θέσεων που εξέφραζε προεκλογικά και κατά εκείνων που εκφράζει και εφαρμόζει μετακλογικά.

Αν θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος και δεν έχει καταλάβει ποιος είναι αυτός που άλλαξε θέσεις, τον διαβεβαιώνουμε ρητά πως κάνει λάθος.

Γνωρίζει, άλλωστε, πως κάνει λάθος. Οπως γνωρίζει και πολλά άλλα πράγματα που δεν είναι της παρούσης, διότι το Newsbomb.gr ουδέποτε έχει παρακαλέσει κανέναν πολιτικό σε αυτή τη χώρα και καλούμε σήμερα κιόλας, όποιον έχει το παραμικρό στοιχείο που να αποδεικνύει το αντίθετο, να το προσκομίσει στην ελληνική δικαιοσύνη.

Τι περίμενε, αλήθεια, από το Newsbomb.gr ο κ. Πάνος Καμμένος; Τι ζητούσε και τι εξακολουθεί να ζητά;

Να κλείσουμε τα μάτια στις δικές του κωλοτούμπες και εκείνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ;

Ας ξεκινήσουμε από τα Εθνικά...

- Να επιτρέψουμε στους Τούρκους κ. Καμμένε να πραγματοποιούν κοινές περιπολίες με τον ελληνικό στόλο στο Αιγαίο, έτσι όπως σας διατάζει η κ. Μέρκελ.

- Να αφήνουμε τους Γκρίζους Λύκους και το τουρκικό προξενείο στη Θράκη να αλωνίζουν και να μοιράζουν επιδόματα πιστής τήρησης της τουρκικής προπαγάνδας, μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος Έλληνας από την πιο ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας;

- Να αποδεχτούμε τους αλυτρωτικούς ισχυρισμούς και την προπαγάνδα των Σκοπιανών και να ξεχάσουμε τη Μακεδονία μας;

- Να ανεχτούμε, όσα εσείς ανέχεστε στο θέμα του Κυπριακού;

- Να κλείσουμε τα μάτια στην αλλοίωση των πληθυσμών στα ακριτικά νησιά μας και σύντομα και στις μεγάλες πόλεις αυτής της χώρας, λόγω της ανυπαρξίας ενός εθνικού σχεδίου για την αντιμετώπιση του προσφυγικού;

Πάμε και σε ορισμένα μόνο από τα εσωτερικά μας ζητήματα...

Τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενόχλησε κύριε Καμμένε;

Εσείς δεν λέγατε «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη»; Με αυτό το «σλόγκαν» δεν υφαρπάξατε τη ψήφο των Ελλήνων;

Το Newsbomb.gr από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έχει ξεκαθαρίσει και μάλιστα με ανυπολόγιστο κόστος σε εμπορικό επίπεδο (σ.σ. για να τα λέμε όλα κ. Καμμένε και όχι μόνο αυτά που μας συμφέρουν) πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ να καταλήξουν τα σπίτια των Ελλήνων στα χέρια των τραπεζιτών και των ληστρικών funds.

Εσείς δεν λέγατε, προεκλογικά, σε μια από τις δεκάδες συνεντεύξεις σας, ακόμα και στο Newsbomb.gr (σ.σ. θυμάστε ε; «Πάρτε κάμερα, σας περιμένω στο σπίτι μου τώρα...») ότι απαιτείται βίαιη μεγάλη πτώση της φορολογίας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις άλλες γειτονικές χώρες;

Εσείς δεν λέγατε ότι πρέπει να πάρετε μέτρα για να παγώσουν, να διαγραφούν και να σβήσουν οι οφειλές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διότι διαφορετικά δεν πρόκειται να μειωθεί η ανεργία;

Εσείς δεν είχατε προαναγγείλει την ανάληψη πρωτοβουλίας για επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων για να συζητήσετε τον ΕΝΦΙΑ; Εσείς δεν ήσασταν αυτός που λέγατε πως δεν πληρώνετε τον ΕΝΦΙΑ, καλώντας και τους πολίτες να πράξουν το ίδιο;

Εσείς δεν απειλούσατε με αποχώρηση από την κυβέρνηση για τον ΦΠΑ στα νησιά;

Μήπως είναι, τελικά, το Newsbomb.gr αυτό που έταζε όλα τα παραπάνω και δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες άλλες προεκλογικές και μετεκλογικές «ασυναρτησίες», όπως απέδειξε η σκληρή για το λαό και εσάς πραγματικότητα, κύριε Καμμένε;

Εσείς δεν φωνάζατε για το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο είχε διαλύσει -σύμφωνα με δικά σας λεγόμενα- η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ; Εσείς δεν μιλήσατε δημόσια για το ελληνικό φάρμακο, την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και τους χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτή, μιλώντας μέχρι και πριν από λίγο καιρό για την απόλυτη αναγκαιότητα στήριξης ενός κλάδου που μπορεί να προσφέρει στη χώρα και το λαό της πολλά;

Εσείς δεν είστε αυτός που... ΔΕΝ φωνάξατε ποτέ - δυστυχώς- για την φορολόγηση των εφοπλιστών;

Εσείς δεν είστε εκείνος που θα τους τσακίζατε στη νομιμότητα; Τους φοροφυγάδες, τους καναλάρχες, τους επιχειρηματίες της Λίστας Λαγκάρντ;

Για να τελειώνουμε κύριε Καμμένε και κύριοι της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και όποιοι -τελικά- είστε εσείς που πιστεύετε πως μπορείτε να κάνετε κατάχρηση των εξουσιών που σας έχει προσφέρει ο ελληνικός λαός.

Το Newsmbomb.gr δεν πρόκειται να κάνει πίσω, όσες κορώνες και αν πετάξετε από το βήμα της Βουλής.

Το Newsbomb.gr δεν πρόκειται, επίσης, ποτέ να ταυτιστεί με κανένα επιχειρηματικό συμφέρον και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να ενοχλεί τον δικό σας τρόπο σκέψης και το σύστημα της διαπλοκής με το οποίο έχουν συνηθίσει να συνδιαλέγονται, παραδοσιακά, οι κυβερνήσεις αυτού του τόπου.

Καθαρός ουρανός, άσφαιρα... πυρά δεν φοβάται, κύριε Καμμένε και κύριοι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Τις δικές μας κόκκινες γραμμές δεν πρόκειται να τις ξεπουλήσουμε ποτέ.

Ο ελληνικός λαός και βλέπει και ακούει και ξέρει να... διαβάζει, όσο και αν οι μνημονιακές κυβερνήσεις κάνετε τα πάντα για να διαλύσετε και τη δημόσια Παιδεία.

Οι πολίτες που κάθε μήνα μας χαρίζουν εδώ και χρόνια την πρωτιά στις επίσημες μετρήσεις της ΕΝΕΔ, κάτι παραπάνω γνωρίζουν από εσάς.

Γνωρίζουν πως στην Ελλάδα των μνημονίων, στη χώρα που έχετε ξεπουλήσει τα πάντα και συνεχίζετε να πουλάτε ακόμα και την ψυχή σας στο διάβολο, για να παραμείνετε υποταγμένοι στη Μέρκελ και... σκυφτοί στο κουρτέτο, για να ζήσετε κι εσείς το όνειρο της υπουργικής καρέκλας, υπάρχουν ακόμα πατριώτες, υπάρχουν ακόμη Έλληνες που θα λένε ΟΧΙ...

ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας

ΟΧΙ στα ξένα συμφέροντα...

ΟΧΙ στους ψεύτες πολιτικούς...

ΟΧΙ στα μνημόνια...

ΟΧΙ στη διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας...

ΟΧΙ στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας...

ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ...

Εκατομμύρια ΟΧΙ, κύριε Καμμένε, όσα και οι Έλληνες πως εξαθλιώσατε και προδώσατε και εσείς με τα δικά σας μετεκλογικά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»...

Οι καιροί αλλάζουν, εσείς αλλάξατε...

Το Newsbomb.gr, όμως, δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ...

Μαζί με τον ελληνικό λαό, χέρι - χέρι με τα εκατομμύρια μοναδικών επισκεπτών μας, θα δίνουμε καθημερινά τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο.

Και θα το εξασφαλίσουμε, να είστε σίγουροι...

Η πατρίδα μας θα απελευθερωθεί...

Newsbomb.gr