Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Επίθεση Σκοπιανής Εφημερίδας σε Ορθόδοξο Επίσκοπο

Επίθεση Σκοπιανής Εφημερίδας σε Ορθόδοξο Επίσκοπο

Επίθεση εναντίον του Επισκόπου Στοβίων και Τοποτηρητή Στρώμνιτσας κ. Δαβίδ, κάνει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα "Ντνέβνικ" των Σκοπίων.

Η εφημερίδα ασκεί δριμεία κριτική στον Επίσκοπο Δαβίδ, για την πρόσφατη ομιλία που πραγματοποιήσε στο Κιλκίς και κάλυψε δημοσιογραφικά η Romfea.gr .

Στη πρώτη σελίδα η εφημερίδα γράφει ότι ο Επίσκοπος Στοβίων κ. Δαβίδ είναι προδότης, επειδή στην ομιλία του λει ότι η σχισματική λεγόμενη "Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία" είναι δημιούργημα του Κομουνιστικού κόμματος του Τίτο.

Η επίθεση αυτή επιβεβαιώνει την διεθνή κοινότητα η οποία αναφέρεται ξεκάθαρα στο γεγονός ότι τα Σκόπια δεν είναι αναπτυγμένη δημοκρατία, και τα ΜΜΕ εξυπηρετούν στενούς πολιτικούς σκοπούς.

Επίσης το δημοσιεύμα προσπαθεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα θρησκευτικού μίσος εναντίον της Κανονικής Αρχιεπισκοπής Αχρίδος, που έχει σκοπό να συνεχιστούν οι διωγμοί των σχισματικών και κρατικών οργάνων με αποτέλεσμα να εξοντωθεί η Κανονική Εκκλησία.

Το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Είδησεων Romfea.gr επικοινώνησε με τον Επίσκοπο Στοβίων, ο οποίος χαρακτήρισε το δημοσιεύμα χτύπημα κατά της θρησκευτικής ελευθερίας.

"Έχουμε πολλά βιβλία που ξεκάθαρα γράφει ότι το "αυτοκέφαλο" είναι απόφαση του Κομουνιστικού κόμματος του Τίτο. Και με αυτό θέλουν να δημιουργήσουν θρησκευτικό μίσος και να ανήκουν το δρόμο η αστυνομία να ξαναμπεί στα μοναστήρια" δήλωσε ο Επίσκοπος Στοβίων κ. Δαβίδ.

Σχετικές ειδήσεις