Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Απίστευτο: Ο Τσίπρας διορίζει όλο του το σόι!

Απίστευτο: Ο Τσίπρας διορίζει όλο του το σόι!

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές: Αυτή η κυβέρνηση έχει αποφασίσει κάθε τρεις και λίγο να μας εκπλήσσει δυσάρεστα. Αυτή τη φορά το βαθύ κράτος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρήκε τρόπο να δικαιολογήσει τις προκλητικές αυξήσεις στους μισθούς προς τα «δικά της παιδιά», ήτοι τους μετακλητούς υπαλλήλους.

Πώς, άλλωστε, θα γινόταν να αμείβεται με ένα πενιχρό ποσό η εξ αγχιστείας εξαδέλφη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η κ. Αναστασία Ψαρουδάκη, η οποία διορίστηκε, με σύμβαση μετακλητής υπαλλήλου στο γραφείο του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη;

Δεν πιστεύετε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο; Κι όμως, συμβαίνει! Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση του liberal.gr, υπάρχει ΦΕΚ που αποδεικνύει περίτρανα ότι ο κ. πρωθυπουργός έχει βαλθεί να διορίσει όλο του το σόι στο Δημόσιο.

Δείτε το και θα καταλάβετε...

121

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ

Δεν το πιστεύετε ακόμα; Ας δούμε τι γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή» σε άρθρο της με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 2015 και τίτλο «Οκτώ απευθείας αναθέσεις για συμβούλους σε έργα».

Γράφει η εφημερίδα: «Τον Δεκέμβριο, επίσης, συνεχίστηκε η στελέχωση του πολιτικού γραφείου του υπουργού Υποδομών, που αριθμεί πλέον 21 άτομα. Το γραφείο του κ. Σπίρτζη αριθμεί σήμερα 10 άτομα «ειδικό επιστημονικό προσωπικό», 4 αποσπασμένους υπαλλήλους, 3 μετακλητούς, 2 «ειδικούς συμβούλους» και 2 «ειδικούς συνεργάτες». Η απόφαση ίδρυσης του γραφείου, στις 23 Σεπτεμβρίου, προέβλεπε 4 θέσεις μετακλητών υπαλλήλων και 3 ενιαίες θέσεις ειδικών συμβούλων και ειδικών συνεργατών».

Δηλαδή, σε ένα υπουργικό γραφείο που προβλεπόταν βάσει απόφασης να στελεχωθεί με επτά άτομα, πλέον στελεχώνεται με 21 άτομα! Ελλάς, το μεγαλείο σου!

Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο: «στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα», ο νεποτισμός και το ρουσφέτι δεν πεθαίνουν με τίποτε! Έτσι, οι λόγοι παραμυθίας του κ. Τσίπρα στην ομιλία του σήμερα, Πέμπτη (14/01/2016) στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια στυγνή κοροϊδία απέναντι στους πολίτες αυτής της χώρας!

Πώς θα καταπολεμήσετε, κύριε πρωθυπουργέ, τις «παθογένειες του βαθέως κράτους», για τις οποίες τόσο πολύ κόπτεστε, όταν την ίδια στιγμή διορίζονται σε δημόσιες θέσεις, ξαδέρφια, ανίψια υπουργικών και κομματικών στελεχών ακόμη και δικοί σας συγγενείς;

Τη στιγμή που διαπραγματεύεστε με τους οικονομικούς δολοφόνους του Κουαρτέτου τον θάνατο του ελεύθερου επαγγελματία, του συνταξιούχου και του μεροκαματιάρη, φροντίζετε, και μάλιστα με ιδιαίτερη σπουδή, να αυξήσετε προκλητικά τους μισθούς των «δικών σας παιδιών».

Για ποια, ακριβώς, ισονομία και δικαιοσύνη μιλάτε κ. Τσίπρα, όταν εσείς ο ίδιος καταπατάτε νόμο του 2012, βάσει του οποίου απαγορεύεται ο διορισμός σε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων, συγγενών μέχρι β΄ βαθμού, υπουργών, βουλευτών και λοιπών πολιτικών στελεχών;

Ίσως το πρώτο μάθημα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση του «δεύτερη φορά Αριστερά» είναι ότι το κράτος και η διοίκησή του δεν είναι «τσιφλίκι» κανενός και η υποκρισία έχει πλέον και τα όριά της...

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων