Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Τον λένε Μπέο και παρκάρει όπου θέλει…

Τον λένε Μπέο και παρκάρει όπου θέλει…

Είναι γεγονός ότι κάθε πολίτης πόσο μάλλον ο πρώτος πολίτης μια πόλης όπως ο Βόλος κρίνεται από τη συνέπεια λόγω και έργων.

Έχουμε κατ’ επανάληψη καυτηριάσει την υποκριτική στάση του εν αργία δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου ο οποίος άλλα λέει, άλλα κάνει και άλλα εννοεί...

Πριν από μια εβδομάδα βγήκε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης να κάνει πάλι τον τροχονόμο και να συνετίσει τους οδηγούς να μην παρκάρουν στην Ιάσονος και τη Δημητριάδος και έτσι να λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης άπαξ και δια παντός!!! (το τι συμβαίνει σε άλλους δρόμους δεν έχει την παραμικρή σημασία).

Στο μηχανάκι που επέβαινε βέβαια δεν φορούσε κράνος, αλλά τι τα θες... Πώς όμως να πείσει τους πολίτες να μην παρκάρουν παράνομα (όπου και αν παρκάρουν), όταν ο ίδιος παρκάρει όπου τον βολεύει για να πάει να πιει το καφεδάκι του στα καφέ της Κουμουνδούρου;

mpeos auto

Ιδού λοιπόν το πρότυπο πολίτη Αχιλλέας Μπέος που πάρκαρε την περασμένη Κυριακή (μετά τη σύλληψή του) ακριβώς στη στροφή της Αλεξάνδρας με Γκλαβάνη σε θέσεις για μοτό.

Το γεγονός αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να “πλακωθεί” την ίδια μέρα, με πιτσιρικάδες που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από τον πεζόδρομο. Εύγε Αχιλλέα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικές ειδήσεις