Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Σοκαρισμένη η Ομογένεια του Σίδνεϊ από δολοφονία Ελληνίδας με ρόπαλο του κρίκετ

Σοκαρισμένη η Ομογένεια του Σίδνεϊ από δολοφονία Ελληνίδας με ρόπαλο του κρίκετ

Η ομογενής Τίνα Κοντοζή βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στο προάστιο Μπαντίνα.

Κατηγορούμενος για τον φόνο είναι ο εν διαστάσει σύντροφός της, Στίβεν Μπόιντ, που συνελήφθη ένα 24ωρο αργότερα, μετά από αστυνομική καταδίωξη, κοντά στην Καμπέρα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο Μπόιντ είχε ατύχημα και κτύπησε στο κεφάλι του, όπως διαβάζουμε στο Νέο Κόσμο Αυστραλίας.

Το θύμα είναι κυπριακής καταγωγής.

Η ομογενής δολοφονήθηκε την Κυριακή από ρόπαλο κρίκετ μέσα στο σπίτι της. Η ίδια συζούσε έως πρόσφατα με τον Στίβεν Μπόιντ, επίσης 51 χρόνων. Σύμφωνα με τον αστυνομικό Terry O'Neill, το ζευγάρι είχε χωρίσει πρόσφατα.

Ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας φέρεται να έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με ένα ασημί αυτοκίνητο Holden Commodore του 2002. Ο αστυνομικός O'Neill είπε ότι ο καταζητούμενος ήταν γνωστός στην Αστυνομία.

Έγινε γνωστό ότι ένα 17χρονο αγόρι, ο γιος της άτυχης γυναίκας και του συντρόφου της, ήταν μέσα στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος και, μάλιστα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο χέρι. Ο 17χρονος μετά τη δολοφονία της μητέρας του βρήκε καταφύγιο σε γειτονικό σπίτι από όπου ενημέρωσε την Αστυνομία. Οι γείτονες, αλλά και συμπάροικοι, είπαν ότι η Τίνα Κοντοζή ήταν «μια αξιολάτρευτη γυναίκα». Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας διαμένει στο Bexley, προάστιο με αρκετό Eλληνισμό.

Σχετικές ειδήσεις