Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Οι γυναίκες ανέλαβαν την ηγεσία της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης

Οι γυναίκες ανέλαβαν την ηγεσία της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης

Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης έγραψε νέα σελίδα στην ιστορία του οργανισμού, αφού για πρώτη φορά το τιμόνι της Ένωσης αναλαμβάνει γυναίκα και, συγκεκριμένα, η κα. Μαρία Βασιλάκη, ως η νέα πρόεδρος.

Μαζί της άλλες δυο γυναίκες στην Εκτελεστική Επιτροπή, η κ. Μαρία Μανιού (γραμματέας) και η κ. Μαρία Ρισσάκη (ταμίας).

Η ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για το έτος 2017-2019 έγινε υπό την εποπτεία της Εξελεγκτικής Επιτροπής και αυτό απαρτίζεται από τους Γεώργιο Κοντουδάκη (πρόεδρο), Γιώργο Σταράκη (γραμματέα) και Κώστα Στρογγυλάκη.

Η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης συνεχίζει, όμως, την παράδοση αρκετών χρόνων τώρα να έχει πάντοτε το λιγότερο δύο η τρεις τέως προέδρους στο Διοικητικό Συμβούλιο για να στηρίζουν με την πείρα τους τον νέο πρόεδρο και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δημήτρης Παπαδημητράκης, Γιάννης Νικολακάκης και Αντώνης Τσουρδαλάκης παρέμειναν μέλη του Δ.Σ. για να βοηθήσουν την κ. Μαρία Βασιλάκη στο έργο της.

Συνολικά από τα 19 άτομα του Διοικητικού Συμβουλίου, τρία άτομα είναι της πρώτης γενιάς και τα υπόλοιπα 16 άτομα δεύτερης και τρίτης γενιάς Κρητικών της Μελβούρνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα άλλα τμήματα και, συγκεκριμένα, στο Τμήμα Νεολαίας πρόεδρος παραμένει η κ. Πολυξένη Σαγιαδέλη καθώς και πρόεδρος του Γυναικείου τμήματος παραμένει η κ. Ζήνα Αξαρλή.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης είναι ως εξής:

Βασιλάκη Μαρία πρόεδρος, Μιχάλης Καραμίτος α' αντιπρόεδρος, Μιχάλης Φραντζεσκάκης β' αντιπρόεδρος, Μαρία Μανιού γενική γραμματέας, Κυριάκος Καραγιωργάκης βοηθός γραμματέας, Μαρία Ρισσάκη ταμίας, Γιάννης Νικολακάκης βοηθός ταμίας, Αντώνης Τσουρδαλάκης Δημοσίων Σχέσεων Α', Γιάννης Παπαμακάριος Δημοσίων Σχέσεων Β' και μέλη οι Δημήτρης Παπαδημητράκης, Γιάννης Καραδάκης, Άννα Ψαράκη, Γιάννης Ρεράκης, Γιάννης Κοντεκάκης, Μανώλης Βανταράκης, Μανώλης Σταράκης, Μενέλαος Πατεράκης, Κόδρος Σαλούστρος και Ιωάννης Ρεράκης.

ΠΗΓΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Σχετικές ειδήσεις