Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Κατέθεσε κατά του ομογενή η γυναίκα που έπεσε θύμα παρενόχλησης στον...αέρα

Κατέθεσε κατά του ομογενή η γυναίκα που έπεσε θύμα παρενόχλησης στον...αέρα

Στο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μπρούκλιν κατέθεσε η γυναίκα από την Μασαχουσέτη, την οποία φέρεται να είχε παρενοχλήσει ο ομογενής, Κρις Καραδήμας, καθώς καθόταν δίπλα της στην πτήση «Delta Flight 45» από την Αθήνα προς το αεροδρόμιο «JFK» της Νέας Υόρκης, τον Ιούλιο του 2015.

Η 22χρονη γυναίκα χαρακτήρισε «τραυματική» τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε, λέγοντας πως «ένας άντρας που καθόταν δίπλα μου ξύπνησε και έπιασε τον ώμο μου και έπειτα το δεξί μου στήθος».

«Ηταν σαν να κοιμόταν στο ίδιο του το κρεβάτι, αρπάζοντας ένα μαξιλάρι», ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης του ομογενή, Μάθιου Γκαλούτζο, κατά των εναρκτήριων καταθέσεων την Τρίτη, γράφει η «New York Daily News».

O “Ε.Κ.” επικοινώνησε με τον κ. Γκαλούτζο, αλλά ο δικηγόρος του κ. Καραδήμα ανέφερε πως εν μέσω της δίκης δεν μπορεί να προβεί σε κάποια δήλωση, ενώ επιφυλάχθηκε για μετά το πέρας της δικονομικής διαδικασίας.

Οι εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση τους επιβάτες, οι οποίοι θα αναφέρουν πως η γυναίκα ούρλιαζε «μη, σταμάτα» πριν οι ίδιοι σπεύσουν να τη βοηθήσουν από τον Καραδήμα.

«Τον παρακάλεσα να σταματήσει, αλλά δεν το έκανε. Aγγιξε τα στήθη μου διαδοχικά και ώθησε το πρόσωπό μου προς το δικό του, λέγοντας ‘όλα είναι καλά. Φοβήθηκα και δεν ήξερα τι να κάνω. Ο δίσκος μου ήταν προς τα κάτω και ήταν δύσκολο να ξεφύγω», ανέφερε η γυναίκα για το περιστατικό που διήρκησε περίπου 30 δεύτερα.

Ο κ. Καραδήμας φέρεται να έπασχε από υπνική άπνοια, όπως είχε γράψει ο «Ε.Κ.».

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο του Μπρούκλιν αρνήθηκε αίτημα της υπεράσπισης να καταθέσει εμπειρογνώμονας επί της υπνικής άπνοιας.

«Ηταν σε σύγχυση και προσβλήθηκε από τις κατηγορίες που του αποδίδονταν. Ηταν σε σοκ, και δεν το έκανε με πρόθεση», ανέφερε ο κ. Γκαλούτζο.

O 57χρονος ομογενής από το Μπρούκλιν, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, φαίνεται να έχει διευθύνσεις κατοικιών στο Μπρούκλιν και στο Χάμπτον Μπέις, σύμφωνα με πηγές της «New York Post».

Απόδοση Εθνικός Κήρυξ Ν. Υόρκης

Σχετικές ειδήσεις