Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Μήνυση στην Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Ν. Αγγλίας, από τη μητέρα Μυρτούς (Πάρος)

Μήνυση στην Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Ν. Αγγλίας, από τη μητέρα Μυρτούς (Πάρος)

Η οικογένεια της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη και συγκεκριμένα η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, έκανε μήνυση στην Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας, ζητώντας τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τον έρανο που διεξήγαγε η Ομοσπονδία και η Ομογένεια για τα νοσήλια της Μυρτούς κατά την εν Βοστώνη νοσηλεία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος Πακιστανός Αχμέτ Βακά, το καλοκαίρι του 2012 στην Πάρο κακοποίησε βάναυσα την 16χρονη, τότε, Μυρτώ και της προκάλεσε σοβαρά τραύματα. Το κορίτσι νοσηλεύθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης στη Βοστώνη και στη συνέχεια στο Αναρρωτήριο Spaulding, τα έξοδα των οποίων κατεβλήθησαν από το ελληνικό κράτος.

Το ολικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τον έρανο στην Ομογένεια ήταν $130.939, από τα οποία πληρώθηκε μία εγχείρηση που είχε γίνει στο κορίτσι στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης κόστους $50.607, την οποία δεν κάλυπτε το ελληνικό κράτος και είχε εγγυηθεί η Ομοσπονδία για την πληρωμή της, πράγμα που έκανε.

Σε επικοινωνία του «Ε.Κ.» με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλο, επιβεβαίωσε την κατάθεση μήνυσης εναντίον της Ομοσπονδίας, ωστόσο αρνήθηκε να προβεί σε σχολιασμό κατόπιν σύστασης των δικηγόρων της Ομοσπονδίας.

ΠΗΓΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Σχετικές ειδήσεις