Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Κλαμπ ομογενούς στη Νέα Υόρκη διοργάνωνε σεξ φεστιβάλ

Κλαμπ ομογενούς στη Νέα Υόρκη διοργάνωνε σεξ φεστιβάλ

Μετά από έρευνα των Αμερικάνικων διωκτικών Αρχών, η Υπηρεσία Αδειών Οινοπνευματωδών Ποτών αφαίρεσε την άδεια από το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης «Remix», ιδιοκτησίας του 57χρονου ομογενή κ. Παναγιώτη Κοτσώνη, γιατί το μπαρ λειτουργούσε και ως εκκεντρικό κλαμπ χορού το οποίο ήταν γνωστό ως «St. Venus Theater». Την είδηση δημοσίευσε η αμερικανική εφημερίδα «New York Post».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη διάρκεια ενός αιφνιδιαστικού ελέγχου που έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2017 και στον οποίον πρωτοστατούσε το Τμήμα Vice Squad της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, οι Αρχές βρήκαν 18 ζευγάρια σε δωμάτια που υπήρχαν στο πίσω μέρος του καταστήματος με ημίγυμνες γυναίκες οι οποίες επιδίδονταν σε άσεμνες σεξουαλικές δράσεις και συμπεριφορές.

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ «Remix» κ. Παναγιώτης Κοτσώνης είπε στις ερευνητικές Αρχές πως νοίκιαζε το «Remix» «για ιδιωτικά πάρτι και εκδηλώσεις». Ομως, σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα της «New York Post», δεν υπήρχαν επιχειρηματικά συμβόλαια και έγγραφα και όλες οι εκδηλώσεις είχαν πληρωθεί με ρευστό.

Τον περασμένο Απρίλιο η μπαργούμαν του «Remix», Jamilya Bliss, ισχυρίσθηκε ότι υποχρεωνόταν να εργάζεται ενώ διοργανώνονταν «εβδομαδιαία σεξ πάρτι» στο κλαμπ. Είχε πει τότε στην «New York Post», ότι «είναι γνωστό εκεί έξω».

Είπε ότι το «Remix» διοργάνωνε απ’ όλες τις εκδηλώσεις, από πάρτι γενεθλίων μέχρι πάρτι για εγκύους που επρόκειτο να γεννήσουν, τα γνωστά «baby showers». Παρά το γεγονός ότι είχε παραπονεθεί πολλές φορές, ο κ. Κοτσώνης διέθετε το κλαμπ για σεξ φεστιβάλ τα οποία χρέωνε ως πάρτι πιτζάμας. Η Υπηρεσία Αδειών Οινοπνευματωδών Ποτών εξέδωσε πόρισμα με 56 παραβάσεις.

Απόδοση Κήρυξ Νέας Υόρκης

Σχετικές ειδήσεις