Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

«It's All Greek to me»: Εκπομπή στην Αυστραλία προβάλλει την ελληνική κουζίνα

«It's All Greek to me»: Εκπομπή στην Αυστραλία προβάλλει την ελληνική κουζίνα

Με τίτλο «It's All Greek to me», ο Γιώργος Διακομιχάλης, παρουσιάζει μέσω του Channel 7 της Αυστραλίας, την ελληνική τέχνη της ελληνικής ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής.

«Η εκπομπή αυτή είναι για μένα η τέλεια ευκαιρία, αφενός, να γνωρίσουν όλοι την ελληνική μαγειρική, τις παραδόσεις και τα έθιμα της πατρίδας μας και, αφετέρου, να εμπνεύσουμε σεβασμό προς τις γενιές των Ελλήνων εκείνων, που μέσα από την τραυματική εμπειρία της μετανάστευσης κατόρθωσαν να έρθουν εδώ και να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειές τους» λέει σε συνέντευξη του στο «Νέο Κόσμο» ο παρουσιαστής.

Κατά την διάρκεια του κάθε επεισοδίου που θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, ο παρουσιαστής, ο οποίος διατηρεί ζαχαροπλαστείο στην Αδελαΐδα, θα επισκέπτεται μια ελληνική οικογένεια και θα μαγειρεύει μαζί της ελληνικές παραδοσιακές συνταγές από τον τόπο καταγωγής της. Επίσης, ο κ. Διακομιχάλης, ο οποίος έμαθε την τέχνη της μαγειρικής πριν από 20 χρόνια από τον παππού και τους δυο θείους του, θα παίρνει συνεντεύξεις από τα μέλη της κάθε οικογένειας, τα οποία θα καλούνται να του διηγηθούν την ιστορία της μετανάστευσης τους στην Αυστραλία.

Προς το παρόν, έχουν ήδη ολοκληρωθεί τα γυρίσματα για τα έξι πρώτα επεισόδια της σειράς «It's All Greek To Me» τα οποία γυρίστηκαν σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής TAV Productions και το κανάλι 7 της Αδελαΐδας.