Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Δωρεά $250.000 από ομογενή για ίδρυση κέντρου γυναικών

Δωρεά $250.000 από ομογενή για ίδρυση κέντρου γυναικών

Η επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος Σταματική Βαλιώτη, έχει δεχθεί να είναι το τιμώμενο πρόσωπο στο δεύτερο ετήσιο δείπνο Champagne & Diamonds για την υποστήριξη δημιουργίας Κέντρου Γυναικών στη νότια περιοχή της κομητείας Nassau, σύμφωνα με ανακοινωθέν του «South Nassau Communities Hospital».

Αναγράφεται επίσης στο ανακοινωθέν ότι η κυρία Βαλιώτη υποσχέθηκε δωρεά ύψους $250.000 προς το «South Nassau Communities Hospital» για να βοηθήσει να ιδρυθεί Κέντρο Γυναικών, το οποίο θα εξυπηρετεί τις μοναδικές ανάγκες των γυναικών.

Ο πρόεδρος της Alma Realty Ευστάθιος Βαλιώτης και η κόρη του Σοφία Βαλιώτη και συνάμα Διοικητική Διευθύντρια (Chief Operating Officer), ενώ δείχνουν την μακέτα του 18οροφου δίδυμου κτιρίου.

Κατά το πρώτο δείπνο το 2015, η κυρία Βαλιώτη εξέφρασε τη διαρκή αφοσίωσή της στο Κέντρο Γυναικών του South Nassau και στην αποστολή του. Το δεύτερο δείπνο θα γίνει στις 20 Απριλίου στις 6:30 το εσπέρας στο Sand Castle στην πλατεία Φράνκλιν Νέας Υόρκης.

Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής του South Nassau, Ρίτσαρντ Μέρφυ, είπε ότι «είμαστε πολύ ευγνώμονες για την υποστήριξη από την κυρία Βαλιώτη» και συμπλήρωσε πως «με τη βοήθεια ανθρώπων στην Κοινότητα όπως η κυρία Βαλιώτη, μπορούμε να προάγουμε τη διαθεσιμότητα εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών για τις γυναίκες σ’ ολόκληρο το Λονγκ Αϊλαντ.Η κυρία Βαλιώτη έχει ευεργετηθεί από τέτοιες υπηρεσίες και γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο σπουδαίο είναι να έχουν πρόσβαση του ιδίου επιπέδου όλες οι γυναίκες.Εχει δείξει τη γενναιοδωρία της και την αφοσίωσή της σήμερα προς την κατεύθυνση κάνοντας το όνειρο πραγματικότητα».

ΠΗΓΗ ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ