Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Το πιο εντυπωσιακό κτίριο του κόσμου σχεδίασε Ομογενής της Αυστραλίας

Το πιο εντυπωσιακό κτίριο του κόσμου σχεδίασε Ομογενής της Αυστραλίας

Το πιο εντυπωσιακό κτίριο του κόσμου θα είναι ελληνικό και θα αναγερθεί στην «καρδιά» του Ελληνισμού, στο Eaton Mall του Oakleigh!

Ο «Νέος Κόσμος της Αυστραλίας» παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα την μακέτα του νέου κτιρίου που θα είναι συνολικής δαπάνης 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Την πρωτοβουλία για την ανέγερση του εντυπωσιακού, από κάθε άποψη «δίδυμου κυκλικού ουρανοξύστη» την είχε η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης που θα συνεργαστεί και με την Ελληνική Κοινότητα Oakleigh.

Τα χρήματα, όμως, θα προέλθουν από εύπορους ομογενείς επιχειρηματίες που πιστεύουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική επένδυση.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Μελβούρνης Βασίλης Παπαστεργιάδης, κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τα σχέδια για το εντυπωσιακό αυτό έργο το οποίο θέλει να μπει μπροστά μετά την ολοκλήρωση του πολιτιστικού έργου του Bulleen.

O κ. Παπαστεργιάδης δεν ήταν διαθέσιμος χθες για να κάνει δηλώσεις στο «Νέο Κόσμο». Σύμφωνα με πηγές μας, είναι ενθουσιασμένος, πάντως, μπροστά στις προοπτικές που διαγράφονται.

«Με το έργο αυτό θα αποδειχθεί περίτρανα ότι η Μελβούρνη όχι απλώς είναι η πρωτεύουσα του απόδημου ελληνισμού, αλλά και η ελληνική παροικία είναι στην πρωτοπορία κάθε τι σημαντικού που γίνεται σε αυτή τη χώρα» είπε.

Σχετικές ειδήσεις