Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Οι ακρωτηριασμοί μπορεί και να θανατώνουν

Οι ακρωτηριασμοί μπορεί και να θανατώνουν
Στις 10 Ιανουαρίου 1989 στην περιοχή του Ζωγράφου, μέλη της 17Ν πυροβολούν στα πόδια τον εισαγγελέα Κωνσταντίνο Ανδρουλιδάκη. Οι γιατροί του Ευαγγελισμού σε μιά ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή, αναγκάζονται να τον ακρωτηριάζουν σταδιακά, αλλά τελικά ο εισαγγελέας πεθαίνει..

Στις 14 Απριλίου 2010,στο ακριτικό νησί Καστελόριζο,ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει ομοβροντίες μέτρων για τη σωτηρία της ελληνικής οικονομίας,με το κωδικό όνομα «Μνημόνιο».

Οι θεράποντες ιατροί που την αποτελούν μικτή ομάδα Διεθνών Τοκογλύφων (Τρόϊκα),όλα τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης και όλη η κυβερνητική κοινοβουλευτική ομάδα,αρχίζουν να ακρωτηριάζουν σταδιακά μισθωτούς,συνταξιούχους,επιχειρηματίες,εμπόρους,επιτηδευματίες,σε μιά προσπάθεια να κρατήσουν την Ελλάδα ζωντανή.

Ακόμα η Ελλάδα δεν έχει πεθάνει (και ούτε θα πεθάνει),αλλά οι Έλληνες είναι ήδη στη τελευταία φάση της βιολογικής αντοχής τους.Οι συνεχείς φορολογικές επεμβάσεις με νυστέρια λέϊζερ (υπενθυμίζω ότι τα λέϊζερ κατά κανόνα έχουν πράσινο χρώμα),οι αποκεφαλισμοί εργαζομένων και η αναισθητοποίηση της αγοράς,έχουν ήδη κλείσει σπίτια,έχουν οδηγήσει ανθρώπους στον αυτοχειριασμό τους και έχουν ρίξει ένα πέπλο πένθους πάνω από ολόκληρη την χώρα.

Το τελευταίο χειρουργείο,που έγινε στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου απόντος του Αρχιάτρου Ευάγγελου Βενιζέλου ο οποίος ευρίσκετο για μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ, αναμένεται να συνοδευτεί με πιστοποιητικά και άλλων θανάτων που θα εκδοθούν στην επόμενη ψηφοφορία της Βουλής,την άλλη εβδομάδα.Είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν 151 «γιατροί» να τα υπογράψουν.(Κατα σύμπτωση στα χειρουργεία όλοι φορούν πράσινες ρόμπες ή μπλούζες).

Πότε θα πάρει τέλος η τρομοκρατία στη χώρα μας,μπας και μείνει κανένας ζωντανός;